26.11.2021 00:15

Evadat de la Penitenciarul Găești!

Evadat de la Penitenciarul Găești!
Galerie foto

comunicat de presă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități pentru căutare a unui bărbat de 43 de ani, încarcerat în cadrul Penitenciarului Găești, care ar fi părăsit postul de lucru.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați astăzi, 25 noiembrie, de conducerea Penitenciarului Găești cu privire la faptul că un bărbat, de 43 de ani, încarcerat în Penitenciarul Găești, în regim deschis, ar fi plecat, la data de 25 noiembrie a.c., de la locul de muncă la care se afla în exteriorul Penitenciarului, respectiv în orașul Găești.

Semnalmente: 1,68 m înălțime, statură atletică, ochi căprui, păr negru drept, sprâncene stufoase, ten măsliniu.

Precizăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt angrenați în activități de căutare, fiind instituite filtre pe principalele artere de circulație, la intrarea și ieșirea din localități, și verificate zonele specifice de interes operativ.

Totodată, vă informăm că bărbatul a fost dat în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.