23.07.2021 00:10

Emil Săndoi așteaptă întăriri

Emil Săndoi așteaptă întăriri
Galerie foto

❚ „Dacă analizăm un jucător după un meci, facem o mare greșeală. Eu nu pot să garantez că echipa asta va avea rezultatele de anul trecut” ❚ „Eu sunt un tip realist, să nu ne îmbătăm cu apă rece după campionatul trecut, acum am plecat de la zero” ❚ „Am jucat cu două improvizații cu Rapid, nu am avut alte variante. Suciu și Popadiuc, doi jucători noi, care au venit întrun grup nou, sunt convins că vor înțelege repede ce au de făcut” ❚ ,,Lista de transferuri o facem împreună cu cei din conducerea clubului, în funcție de posibilitățile pe care le ai. Trebuie să mai vină jucători, la mijlocul terenului nu am avut variante”

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște a pierdut o serie de jucători importanți în această vară, precum Marian Aioani, Andrei Pițian, Vadim Rață sau Denis Dumitrașcu, iar absența acestora s-a simțit în duelul cu Rapid București, din prima etapă a noului sezon. Chiar dacă sub comanda lui Emil Săndoi au ajuns destul de mulți jucători noi în pauza competițională, încă mai sunt posturi de acoperit în echipa Chindiei, mai ales că formația târgovișteană a arătat multe slăbiciuni în înfrângerea cu Rapid. Emil Săndoi are încredere în elevii săi, dar a transmis că a fost nevoit să facă improvizații în prima etapă. În plus, pe lângă slăbiciunile din lot, atmosfera de pe National Arena a ajutat-o pe Rapid să se impună

,,Am făcut unele improvizații”

„Eu am încredere în băieții noștri, asta voi spune de fiecare dată. Noi am mai avut unele probleme pentru jocul cu Rapid, am făcut unele improvizații. A fost o presiune pe care a pus-o și publicul, dacă eram mai inspirați puteam să transformăm presiunea pusă asupra noastră în presiune pusă asupra lor. Dacă reușeam să înscriem, publicul ar fi tăcut la un moment dat. Dacă analizăm un jucător după un meci, facem o mare greșeală. Eu nu pot să garantez că echipa asta va avea rezultatele de anul trecut, eu îmi doresc să evităm retrogradarea. În afară de CFR, FCSB, Craiova și Sepsi, dacă întrebați orice conducător sau antrenor de la celelalte echipe din prima ligă, primul gând este să scape de la retrogradare”, a transmis antrenorul Chindiei pentru Riposta pe net. „Trebuie să mai vină jucători” Antrenorul oltean așteaptă noi transferuri la Chindia, pentru ca echipa să arate mai bine în etapele următoare. În plus, Săndoi atrage atenția asupra faptului că acest sezon este mai dificil decât cel precedent, în care echipa târgovișteană s-a clasat pe locul 7. „Am jucat cu două improvizații, nu am avut alte variante. Suciu și Popadiuc, doi jucători noi, care au venit într-un grup nou, sunt convins că vor înțelege repede ce au de făcut. Avem un angrenaj pe care trebuie să-l punem la punct. Suciu a fost la primul meci la noi în ligă, eu i-am spus că se joacă tare, la minge, agresiv, nu ai mult timp să gândești, am încercat să-l pun în temă. Pe Popadiuc l-am pus pe un post nou, era cam singurul care putea să joace acolo. Suntem în discuții, pentru că mai avem niște posturi de acoperit, pentru a avea dubluri. Lista de transferuri o facem împreună cu cei din conducerea clubului, în funcție de posibilitățile pe care le ai. Trebuie să mai vină jucători, la mijlocul terenului nu am avut variante. Concurența naște progres, așa e tot timpul, peste tot este așa. Eu sunt un tip realist, să nu ne îmbătăm cu apă rece după campionatul trecut, acum am plecat de la zero, campionatul acesta nu are nicio legătură cu sezonul trecut”.