23.05.2022 00:12

Echipa târgovișteană a dezamăgit la Chiajna

Echipa târgovișteană a dezamăgit la Chiajna
Galerie foto

* Chindia a deschis scorul, dar jucătorii echipei târgoviștene au comis greșeli grave, iar Concordia a reușit să câștige și este favorită înainte de meciul retur.

 

După ce a încheiat play-out-ul pe locul șapte, Chindia Târgoviște a fost nevoie să meargă la barajul pentru promovare/menținere în prima ligă. Pentru că CSA Steaua București nu a avut drept de promovare, Concordia Chiajna a beneficiat de șansa de a lupta pentru promovarea în Liga 1. Meciul tur s-a jucat pe terenul formației ilfovene, Chindia a deschis scorul, dar jucătorii echipei târgoviștene au comis greșeli grave, iar Concordia a reușit să câștige și este favorită înainte de meciul retur.

Fotbal puțin în prima repriză

Cele două formații nu au oferit un fotbal plăcut în prima parte. La una dintre puținele ocazii în care s-a apropiat de poarta gazdelor Chindia a fost aproape să înscrie, pentru că Palmeș a respins rău, însă mingea a trecut pe lângă poartă până la urmă(29). Concordia Chiajna a fost mai periculoasă în finalul primei repriză, însă șutul lui Nini Popescu a trecut puțin peste(44), iar Voicu a fost blocat în momentul șutului(45).

Greșeli mari

La prima ocazie din repriza secundă formația târgovișteană a deschis scorul. Șerban a centrat, mingea a aterizat pe transversală, a sărit la Florea, iar acesta a punctat pentru Chindia(50). Meciul părea să curgă într-o manieră favorabilă echipei dâmbovițene, însă Șerban l-a faultat în careu pe Taub, iar din penalty-ul rezultat Voicu a restabilit egalitatea(58). Chiajna a dat lovitura zece minute mai târziu. Borța a centrat din partea dreaptă, Pițian a încercat să respingă, dar a trimis mingea în propria poartă, iar Concordia a trecut în avantaj(68). Chindia nu a reușit să reintre în joc și pornește cu a doua șansă în meciul retur de la Ploiești.

Caseta tehnică

Stadion: „Concordia”-Chiajna. Au marcat: Florea(50)/Voicu(58-penalty), Pițian(68-autogol). Cartonașe galbene: Marc(31),Voicu(47)/Passaglia(35). Au arbitrat: Marcel Bîrsan, Mihai Marica și Laszlo Bucsi.

Concordia: Aldescu – Borța (87 Alexe), Palmeș, Marc, Taub, D. Codrea, N. Roșu, Matiș (55 Llullaku), Ad. Voicu (82 L. Ion), N. Popescu, Batin (82 Plazonja). Antrenor: Ianis Zicu

Chindia: Căbuz – Căpușă, Iacob, Pițian, Roumpoulakou (69 Kocic) – A. Șerban (60 M. Șerban), Dulca, Passaglia (46 Sila), Popadiuc – Chamed (60 Corbu), Florea (83 Chunchukov). Antrenor: Emil Săndoi.

 

 

 

Cosmin Sava