22.04.2021 00:08

Dumitrașcu și Florea, în echipa etapei

Dumitrașcu și Florea, în echipa etapei
Galerie foto

❚ Printre vedetele rundei de weekend la Liga 1 se numără și marcatorii Chindiei din meciul cu Hermannstadt, Denis Dumitrașcu și Daniel Florea, dar și dâmbovițeanul Octavian Popescu, de la FCSB ❚ „A marcat al patrulea gol în ediția curentă, toate reușitele fiind din afara careului mare, capitol la care este lider în Liga 1”, notează siteul Ligii Profesioniste de Fotbal ❚ „Vârful târgoviștenilor a marcat chiar de ziua lui. A fost a 20-a reușită a sa în principala competiție internă”, primește aprecieri și Gică Florea

 

C.M.


Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece, făcând publică echipa ideală a primei runde din play-off și play-out. Printre vedetele etapei se numără și marcatorii Chindiei din meciul cu Hermannstadt, Denis Dumitrașcu și Daniel Florea, dar și dâmbovițeanul Octavian Popescu, de la FCSB. PORTAR Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) - A ajuns la 551 de minute consecutive fără gol încasat. A strâns deja 96 de meciuri pe prima scenă în trei sezoane.

FUNDAȘI

Răzvan Popa (Politehnica Iași / 24 de ani) - O evoluție impecabilă! A fost ca un zid în fața atacurilor inițiate de piteșteni. Florin Ilie (UTA / 28 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Devine o prezență tot mai desă în formula de start aliniată de Laszlo Balint. Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Din postura de căpitan, experimentatul fundaș al covăsnenilor și-a dirijat excelent defensiva, care a bifat un nou meci fără gol încasat.

MIJLOCAȘI

Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 31 de ani) - A contribuit la două dintre golurile ardelenilor. S-a aflat la meciul cu numărul 200 în Liga 1. Lukas Droppa (FC Voluntari / 31 de ani) - Mijlocașul ilfovenilor și-a trecut pentru a doua rundă la rând numele pe tabelă. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide. Adrian Păun (CFR Cluj / 26 de ani) - A deschis drumul clujenilor spre a 20-a victorie din acest sezon cu un gol de generic, primul marcat din acțiune în ediția curentă. Denis Dumitrașcu (Chindia / 25 de ani) - A marcat al patrulea gol în ediția curentă, toate reușitele fiind din afara careului mare, capitol la care este lider în Liga 1.

ATACANȚI

Ioan Hora (UTA / 32 de ani) - A înscris pentru a 56-a oară în principala competiție internă, Viitorul fiind „victima“ lui preferată, golul marcat în acestă rundă fiind al șaselea reușit în duelurile cu dobrogenii. Daniel Florea (Chindia / 33 de ani) - Vârful târgoviștenilor a marcat chiar de ziua lui. A fost a 20-a reușită a sa în principala competiție internă. Octavian Popescu (FCSB / 18 ani) - „Perla“ liderului a înscris cu o execuție prin care și-a pus în valoare calitățile tehnice deosebite. Este o mare speranță a fotbalului românesc.

ANTRENORUL ETAPEI

Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani) - Și-a impus stilul de joc ofensiv, iar asta se vede și pe tabelă, 27 de goluri marcate în 2021, cele mai multe dintre toate competitoarele.