14.05.2021 00:10

Duel tare pentru Chindia

Duel tare pentru Chindia
Galerie foto

❚ Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look, accesul suporterilor pe stadion fiind interzis din cauza pandemiei COVID-19. ❚ Echipa târgovișteană a remizat în ultima etapă, 0-0 cu FC Voluntari, este neînvinsă în play-out și ocupă primul loc, cu 35 de puncte ❚ Viitorul a câștigat în ultima etapă, 1-0 cu FC Argeș, dar are mari emoþii în privinþa retrogradării. ❚ Duelurile dintre cele două echipe din sezonul regulat au fost echilibrate, dovadă că ambele partide s-au încheiat la egalitate, 1-1 și 0-0

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște traversează o perioadă foarte bună, fiind singura echipă neînvinsă din play-out, după șapte etape disputate. În cadrul rundei cu numărul 8, formaþia pregătită de Emil Săndoi va evolua cu Viitorul Constanþa, astăzi, de la ora 20.30. Partida se va disputa pe stadionul „Municipal” din Buzău, acesta fiind ultimul meci considerat a fi pe teren propriu pentru echipa târgovișteană. Jocul va fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look, accesul suporterilor pe stadion fiind interzis din cauza pandemiei COVID- 19.

Chindia, pe primul loc

Echipa târgovișteană a remizat în ultima etapă, 0-0 cu FC Voluntari, este neînvinsă în play-out și ocupă primul loc, cu 35 de puncte. Chindia este sigură de prezenþa la primul baraj pentru calificarea în cupele europene. De partea cealaltă, Viitorul a câștigat în ultima etapă, 1-0 cu FC Argeș, dar are mari emoþii în privinþa retrogradării. Echipa antrenată de Cătălin Anghel este pe locul 6, primul deasupra locurilor care duc la barajul de promovare/ retrogradare, cu 26 de puncte, două mai mult decât Astra, echipa de pe locul 7.

Două remize în sezonul regulat

Duelurile dintre cele două echipe din sezonul regulat au fost echilibrate, dovadă că ambele partide s-au încheiat la egalitate. În tur, cu Chindia gazdă, scorul a fost 1-1. Viitorul a deschis scorul prin Iancu, însă Florea a egalat în partea secundă, iar ambele formaþii s-au mulþumit cu câte un punct. În retur, într-o perioadă în care echipa târgovișteană lupta cu șanse reale la un loc de play-off, cele două echipe au remizat din nou, 0-0.