15.09.2023 00:08

Două victorii pentru echipele dâmbovițene

Două victorii pentru echipele dâmbovițene
Galerie foto

* În Liga Elitelor U15, Chindia Târgoviște a înregistrat o nouă înfrângere dură, de această dată pe terenul celor de la FCSB

 

În etapa a doua din Campionatul Național U19, ediția 2023-2024, două dintre cele trei echipe dâmbovițene care ne reprezintă în această competiție au reușit să se impună. CSȘ Târgoviște a câștigat cu 3-0 în deplasare la NFC Arena Academy, iar Chindia Târgoviște s-a impus cu 5-0 pe terenul celor de la CSM Ploiești. Grupul Școlar Agricol Nucel a jucat în deplasare, la Petrosport Ploiești, fiind învinsă la limită, 4-3. După două etape, Chindia este pe locul 2, cu 6 puncte, GȘA Nucet este pe 4, cu 3 puncte, iar CSȘ Târgoviște este pe locul 8, tot cu 3 puncte. În următoarea rundă sunt programate meciurile: Chindia Târgoviște - MX Pro Academy, GȘA Nucet - CSM Ploiești și CSȘ Târgoviște - Petrosport Ploiești.

Un singur punct la U17

La categoria juniorilor U17, lucrurile nu au mai arătat la fel de bine, iar echipele dâmbovițene au reușit să adune doar un punct din cele 9 puse în luptă. CSȘ Târgoviște a pierdut cu NFC Arena Academy, 1-2, iar GȘA Nucet a fost învinsă de Petrosport Ploiești cu 3-1. Chindia Târgoviște a fost singură echipă neînvinsă la această categorie de vârstă, remizând, 2-2, în deplasare la CSM Ploiești. În acest moment, Chindia ocupă locul 4, cu 4 puncte, CSȘ Târgoviște este pe 6, cu 3 puncte, iar echipa din Nucet este pe locul 11, fără punct după primele două runde. În următoarea etapă se vor juca partidele: Chindia Târgoviște - MX Pro Academy, GȘA Nucet - CSM Ploiești și CSȘ Târgoviște - Petrosport Ploiești.

Înfrângere la U15

În Liga Elitelor U15, Chindia Târgoviște a înregistrat o nouă înfrângere dură, de această dată pe terenul celor de la FCSB. Echipa dâmbovițeană a fost învinsă cu 5-0, iar după cinci meciuri se clasează pe locul 8, cu 4 puncte. În următoarea etapă, Chindia joacă pe teren propriu cu Farul Constanța 15, echipă cu maxim de puncte în acest moment, și cu un golaveraj de invidiat, 39-1.

 

 

Cosmin Sava