30.04.2024 00:17

Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea

Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea
Galerie foto

*Acesta și-a depus candidatura în ziua de Florii, fiind însoțit la Biroul Electoral de președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, dar și de toți parlamentarii social democrați

 

Duminică, de Florii, în zi de mare sărbătoare creștină, în prezența președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a colegilor parlamentari, a senatorului Titus Corlățean, a deputaților Carmen Holban, Radu Popa și Ionuț Vulpescu, a secretarului de stat Ionuț Săvoiu, a altor colegi de partid, dar și a numeroși locuitori ai comunei, Marian Țachianu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Braniștea din partea Partidului Social Democrat. Acesta a luat decizia de a se reîntoarce la Primărie, după experiența de parlamentar, pentru a-și continua munca de primar și a implementa investițiile de care  localitatea are mare nevoie. 

„M-am bucurat de momente deosebite alături de colegii și prietenii mei din conducerea PSD Dâmbovița, cu ocazia depunerii oficiale a candidaturii pentru un nou mandat în funcția de primar al comunei Braniștea. Mă întorc la Primărie pentru a continua proiectele utile pe care le-am inițiat în mandatul trecut și vă cer, stimați concetățeni, să aveți încrederea că doar cu o viziune orientată spre progres, întărită de experiența administrativă solidă, putem continua dezvoltarea comunei noastre! Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de consilieri care și-au dovedit caracterul, maturitatea, oameni care au realizări importante în viață și în carieră. Am convingerea că îmi veți fi alături în acest moment important, pentru a reda comunității noastre prestigiul pe care îl merită. Împreună reușim. Să fie într-un ceas bun!”, a transmis deputatul Marian Țachianu, candidatul PSD Dâmbovița pentru Primăria Braniștea.

 

 

Violeta Stanciu