24.05.2024 00:18

Daruri elevilor participanți la proiectul „Învăț să mă protejez”

Daruri elevilor participanți la  proiectul „Învăț să mă protejez”
Galerie foto

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a participat miercuri, 22 mai 2024, în calitate de colaboratoare, la desfășurarea proiectului „Învăț să mă protejez”. Acesta a fost organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, precum și în colaborare cu Penitenciarul Mărgineni și Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște.

 La concurs au participat câte 4 elevi de clasa a IX-a, de la colegiile  naționale: „Nicolae Titulescu” din  Pucioasa, „Ienăchiță Văcărescu” și „Constantin Carabella” din Târgoviște, precum și „Vladimir Streinu” din Găești. Temele abordate în proiect au fost: traficul și consumul ilicit de droguri, traficul de  persoane, criminalitate informatica, bulliyng-ul, violența și violența domestică, sănătatea reproducerii și bolile cu transmitere sexuală.

 La finalul concursului, elevii au primit diplome și daruri din partea organizatorilor,  Arhiepiscopia Târgoviștei oferindu-le, prin intermediul Pr. Cristian Oancea, Consilier Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei, cărți de rugăciuni, jocuri de societate cu scriitori români și dulciuri.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei