21.02.2023 00:14

Daniel Cristian Stan, cel mai longeviv primar al Târgoviștei

Daniel Cristian Stan, cel mai longeviv primar al Târgoviștei
Galerie foto

S-au împlinit opt ani de când Daniel Cristian Stan a preluat atribuțiile de primar interimar al municipiului Târgoviște! Acesta a devenit cel mai longeviv primar din istoria postdecembristă a Vechii Cetăți de Scaun. Actualul edil șef l-a egalat pe social democratul Iulian Furcoiu, care a condus administrația locală în perioada anilor 2000 – 2008. 

La finalul acestui mandat, Daniel Cristian Stan ar putea să ajungă cel mai longeviv primar din istoria municipiului Târgoviște, acest titlu fiind deținut în prezent de Constantin Motoroiu, care a deținut această funcție timp de nouă ani, în perioada 1968 – 1977.  La ceas aniversar, primarul Daniel Cristian Stan a ținut să mulțumească public echipei sale din cadrul Primăriei Târgoviște pentru tot sprijinul din această perioadă, dar și cetățenilor târgovișteni pentru încrederea pe care i-au acordat-o.

„Niciodată nu m-aș fi gândit la asta ca la un scop în sine. Niciodată nu aș fi crezut că onoarea de a îmbrăca această haină oficială va însemna și setarea unui reper. Se schimba liderul, dar mai ales paradigma de conducere administrativă a orașului. Țin minte la perfecție ce am spus atunci, că nu văd ca pe un trofeu funcția, ci ca o preluare uriașă de responsabilitate, pe care sper să fiu capabil să o gestionez. Nu era nimic fals, nimic superficial sau propagandistic. Așa am simțit din prima clipă când mi-am asumat asta. Când am spus, acum 8 ani, că am voință și putere de muncă, ați crezut în mine; și ați reconfirmat această încredere când am venit să vă cer, direct, susținerea. De două ori. Iar astăzi, Târgoviștea noastră este mai bine datorită vouă, în primul rând. Cel mai longeviv primar al fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești: o imensă onoare care obligă la smerenie, la modestie și la datorie față de acest loc, pe care-l iubesc și pe care-l numesc acasă”, a fost mesajul primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil