13.03.2023 00:13

Dâmbovițenii, nemulțumiți de dispariția caselor de marcat din supermarketuri

Dâmbovițenii, nemulțumiți de dispariția caselor de marcat din supermarketuri
Galerie foto

Mai multe supermarketuri au renunțat la casele de marcat și au implementat sistemul self-pay. Mulți dintre dâmbovițeni sunt nemulțumiți de această măsură și au făcut apel la boicot pe paginile de socializare. Reporterii cotidianului nostru au stat de vorbă cu mai mulți cetățeni, întrebându-i dacă noua regulă îi va avantaja pe clienți și dacă aceștia se pot adapta la ea?

 

*Eu nu cred că este o măsură bună, nu este ușor să umbli tu singur la acea aparatură și nu de fiecare dată este cineva să-ți arate.

*Își bat joc de noi, nici nu mă mai duc la magazinele care nu au casă de marcat, o să mă duc la cele care au personal. Ce ar urma, să ne pună să facem și flotări la ieșire?

*Eu chiar acum vin de la un magazin unde era o singură casă deschisă, în rest roboței…Tot magazinul era la coada unde era casa deschisă, evident, nu stă nimeni să-și prindă urechile cu noile lor tehnologii.

*Consider că este o măsură bună, nu mai suntem cu 20 de ani în urmă, când stă un analfabet cu trei clase să-ți scaneze de nu știu câte ori același produs. Îmi pare rău că nu toată lumea înțelege asta.

*Să le fie rușine, ne pun pe noi să trecem produsele prin scanner. Nu mă pricep, vă spun sincer, m-a ajutat o domnișoară de acolo și m-am luat și de ea că au scos casele de marcat, dar ea săraca nu avea nicio vină. De acum încolo trebuie să-mi iau nepoții cu mine să mă ajute, că singur nu mă descurc, dacă mă duc tot la magazinul acesta, dar nu mă mai duc acolo.

*Nu vor să mai dea locuri de muncă oamenilor. Ăștia sunt roboții care vin și iau locurile de muncă. Dar nu vom susține așa ceva, vom merge doar la casele de marcat.

 

Tot mai mulți oameni fac apel la boicot pe rețele de socializare și anunță că nu se vor mai duce la supermarketurile care nu au casă de marcat.

 

 

Ștefan Khalil