13.05.2021 00:09

CSȘ Târgoviște, pe primul loc în Liga a II-a

CSȘ Târgoviște, pe primul loc în Liga a II-a
Galerie foto

❚ Lucrurile arată bine pentru formația lui Mihai Tătăranu, care are un parcurs bun în acest sezon, dar FCM Târgoviște dezamăge ște. ❚ CSȘ Târgoviște a înregistrat o singură înfrângere și ocupă primul loc în grupă, cu 18 puncte obținute în șapte meciuri, cu 3 mai multe decât Vulpițele Galbene Roman ❚ FCM Târgoviște a reușit o singură victorie în etapele disputate până acum în Liga a III-a și ocupă ultimul loc în serie, cu 3 Puncte


COSMIN SAVA


În ciuda pandemiei de COVID-19, competițiile de fotbal feminin la nivel de seniori sau organizat în țara noastră, iar județul Dâmbovițaoferă reprezentante în Liga a II-a și Liga a III-a. Clubul Sportiv Școlar are echipă la nivelul ligii secunde, iar FCM Târgoviște evoluează în cel de-al treilea eșalon. Lucrurile arată bine pentru CSȘ Târgoviște, care are un parcurs bun în acest sezon, dar FCM Târgoviște dezamăgește, fiind una dintre cele mai slabe echipe în competiția din care face parte.

Parcurs foarte bun

CSȘ Târgoviște face parte din Grupa 1 a Ligii a II-a și are cel mai bun parcurs dintre cele cinci echipe care compun această serie. Echipa dâmbovițeană a câștigat ultimul joc disputat, 6-1 cu Navobi Iași, ajungând la șase victorii în acest sezon. CSȘ Târgoviște a înregistrat o singură înfrângere și ocupă primul loc în grupă, cu 18 puncte obținute în șapte meciuri, cu trei mai multe decât Vulpițele Galbene Roman, echipă care are însă și un meci în plus. Duminică, echipa târgovi șteană joacă în deplasare, pe terenul formației Vasas Femina Odorhei, ocupanta locului 3, cu 12 puncte.

FCM, parcurs foarte slab

FCM Târgoviște este parte a Seriei 1 a Ligii a III-a, însă rezultatele obținute de formația dâmbovițeană lasă de dorit. FCM a reușit o singură victorie în etapa disputate până acum și ocupă ultimul loc în serie, cu 3 puncte. În schimb, echipa târgovișteană a înregistrat șase înfrângeri și este una dintre cele mai slabe dintre cele care evoluează la nivelul Ligii a III-a.