11.05.2021 00:10

CSM Târgoviște a încheiat campionatul pe locul 5

CSM Târgoviște a încheiat campionatul pe locul 5
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană se află încă sub interdicțiile cauzate de acțiunile din trecut, iar locul 5 obținut la finalul sezonului pare maximul care s-ar fi putut obține ❚ CSM Târgoviște a fost la patru puncte în spatele celor de la Olimpia Brașov, ultima formația care a intrat în play-off-ul pentru stabilirea campioanei, după o dublă victorie în sferturile de finală ❚ Târgoviștencele au intrat în lupta pentru locurile 5-8. Mai întâi, au jucat cu Agronomia București, pe care a învins-o cu 2-1 la general ❚ Elevele lui Cătălin Tănase au trecut apoi în două jocuri de Phoenix Simona Halep Constanța, reușind să câștige cu 68-57 și 73-70, asigurându- și astfel locul 5 la finalul stagiunii ❚ Ancuța Stoenescu a fost cea mai bună marcatoare a formației târgovi ștene în stagiunea recent încheiată, cu o medie de 14,1 puncte pe joc. De asemenea, aceasta are cea mai bună medie și în privința assist-urilor, 3,7

 

COSMIN SAVA


Cel mai complicat sezon din istoria echipei de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a ajuns la final. Echipa pregătită de Cătălin Tănase nu a participat în Cupa României în această stagiune, dar a evoluat în cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin și, în ciuda faptului că lotul a fost format rapid, cu puține momente înainte de începutul sezonului, rezultatele obținute au fost unele decente. Formația târgovișteană se află încă sub interdicțiile cauzate de acțiunile din trecut, iar locul 5 obținut la finalul sezonului pare maximul care s-ar fi putut obține în stagiunea recent încheiată.

Rezultate bune în sezonul regulat

Echipa târgovișteană a avut un parcurs bun în sezonul regulat, pe care l-a încheiat pe locul 5, cu 33 de puncte. CSM Târgoviște a obținut 11 victorii și a pierdut 11 partide, iar golaverajul a fost unul egal, 1332-1332. Formația pregătită de Cătălin Tănase s-a descurcat mai bine în meciurile de pe teren propriu, acolo unde a reușit să adune 17 puncte, în timp ce în deplasare au fost obținute 16. CSM Târgoviște a fost la 4 puncte în spatele celor de la Olimpia Brașov, ultima formația care a intrat în play-off-ul pentru stabilirea campioanei, după o dublă victorie în meciurile directe.

Meciuri cu Phoenix pentru locul 5

CSM Târgoviște a intrat în lupta pentru locurile 5-8. Mai întâi, formația pregătită de Cătălin Tănase a jucat cu Agronomia București, pe care a învins-o cu 2-1 la general. În primul joc s-a impus Agronomia, cu scorul de 63-57, dar echipa târgovișteană a găsit forța necesară și le-a câștigat pe următoarele două, 68-47 și 68-61, făcând posibilă astfel bătălia cu Phoenix Simona Halep Constanța, pentru locul 5. Elevele lui Cătălin Tănase au trecut în două jocuri de echipe din Constanța, reușind să câștige cu 68-57 și 73-70, asigurându-și astfel locul 5 la finalul stagiunii.

Stoenescu, cea mai bună marcatoare

Ancuța Stoenescu a fost cea mai bună marcatoare a formației târgoviștene în stagiunea recent încheiată, cu o medie de 14,1 puncte pe joc. De asemenea, aceasta are cea mai bună medie și în privința assisturilor, 3,7. Cele mai multe meciuri jucate, 28, le-au avut Evelina Petrof și Gabriela Irimia, însă în privința minutelor jucate, tot Ancuța Stoenescu este pe primul loc, cu 982:59. Cele mai puține au fost înregistrate de Elena Iancu, 9:42.