16.05.2022 00:15

Comuna Dobra ia măsuri de securitate!

Comuna Dobra ia măsuri de securitate!
Galerie foto

*Primarul Daniel Nica este ferm convins că noul sistem de monitorizare video va duce la reducerea numărului de infracțiuni

 

Administrația publică locală din comuna Dobra ia măsuri pentru siguranța cetățenilor! În următoarele săptămâni, în ambele sate din Dobra vor fi montate sisteme noi de supraveghere video, cu camere performante. Investiția va fi suportată din bugetul local. Primarul Daniel Nica este ferm convins că noul sistem de monitorizare video va duce la reducerea numărului de infracțiuni, respectiv la prinderea celor care aruncă deșeuri menajere, și nu numai, pe domeniul public.

Inițial, în proiect au fost prevăzute 45 de camere de supraveghere video, dar nu ar ajunge pentru toate intersecțiile, ieșirile și intrările din localitate. De asemenea, vor fi instalate camere și în apropierea unităților de învățământ. Din acest motiv, conducerea Primăriei este nevoită să mai facă o suplimentare pentru mai multe camere de supraveghere video.

„Avem un proiect în pregătire pentru montarea camerelor de supraveghere ultramoderne. Probabil, proiectul va fi demarat în această lună, dacă nu, la începutul lunii viitoare. Investiția va fi  din fonduri locale. Vrem să montăm camere de supraveghere în toată localitatea. La intrare și la ieșire, în intersecții, în apropierea unităților de învățământ, dar și în alte zone. În proiect avem 45 de camere, dar nu sunt suficiente și de aceea trebuie să mai fac o suplimentare, că nu aș putea să acopăr toate intersecțiile, intrările și ieșirile din localitate. Siguranța cetățenilor este foarte importantă pentru noi, din acest motiv luăm măsuri de securitate”, a declarat primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 

 

 

Ștefan Khalil