06.07.2021 00:06

Comportare apreciată la Memorialul "Anton Aurel"

Comportare apreciată la Memorialul
Galerie foto

❚ S-au impus la competiția de la Medgidia, Sașa Moiceanu (cat. 45 de kilograme – cadeți), Alexandru Marcu (cat. 70 kg – cadeți), Mario Anca (80 kg – juniori) și Iulian Lăzăroiu (50 kg – juniori) ❚ În urmă cu puține zile, pugilistul clubului târgoviștean, Raul Voicu, pregătit de Gheorghe și Alexandru Stan, a participat la o selecție a lotului național al României pentru cadeți

 

C.M.


Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia a găzduit întrecerile tradiționalului Memorial „Anton Aurel” la box. La startul competiției sau aflat și pugiliști ai Clubului Sportiv Târgoviște. Cei mai mulți dintre sportivii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan s-au descurcat admirabil, terminând pe primul loc categoria la care au concurat. S-au impus la competiția de la Medgidia, Sașa Moiceanu (cat. 45 de kilograme – cadeți), Alexandru Marcu (cat. 70 kg – cadeți), Mario Anca (80 kg – juniori) și Iulian Lăzăroiu (50 kg – juniori). Alți pugiliști de la CS Târgoviște care au boxat au fost Luca Bâlea (75 kg) și Alexandru Răducanu (48 kg).

Competiție puternică

Ediția din acest an a Memorialului „Anton Aurel” a fost una extrem de disputată. La startul acesteia au urcat în ring aproximativ 100 de sportivi, ce au reprezentat CS Târgoviște, CS Farul Constanța, CS Medgidia, CS Năvodari, Litoral Mangalia, CSM Cernavodă și CSO Voluntari. Au fost meciuri la toate categoriile de vârstă: cadeți, juniori și seniori. Altfel, în urmă cu puține zile, pugilistul clubului târgoviștean, Raul Voicu, a participat la o selecție a lotului național al României pentru cadeți.