27.01.2023 00:09

Chindia nu a arătat rău

Chindia nu a arătat rău
Galerie foto

Prestația Chindiei Târgoviște din primul joc oficial al anului, împotriva celor de la FC Argeș, a fost una de nivel bun. Trupa lui Toni Petrea a dominat complet meciul, a ajuns de foarte multe ori în situații de finalizare, dar a fost nevoită să se mulțumească doar cu un punct. Golul lui Neguț din finalul primei părți nu a fost de ajuns, pentru ca formația târgovișteană să se impună.

Greșeala lui Căbuz a fost suficientă pentru ca FC Argeș să egaleze și să salveze un punct, dintr-o partidă în care a oferit prea puțin fotbal. Chiar dacă a comis o eroare uriașă, cred că portarul echipei târgoviștene nu ar trebui criticat prea aspru, pentru că a salvat-o de foarte multe ori pe Chindia. Sunt multe lucruri bune de remarcat în jocul Chindiei, însă trebuie să ținem cont de faptul că adversarul este unul care se află în plină reconstrucție, cu un lot care a cunoscut schimbări masive în pauza competițională și care suferă la capitolul omogenitate.

Cu atât mai importante erau punctele puse în joc, pentru că adversarul era unul care oferea această posibilitate. Meciul cu FC Argeș a trecut însă, iar elevii lui Petrea trebuie să se concentreze pe următoarele partide, pentru că Chindia nu își mai permite să piardă puncte, chiar dacă ne aflăm încă în sezonul regulat. Clasamentul este unul strâns, punctele vor fi înjumătățite în play-out, astfel că fiecare rezultat înregistrat acum se poate dovedi decisiv la finalul stagiunii.

Chiar dacă suporterii și-ar fi dorit mai multe transferuri, cred că această campanie de achiții este una reușită, dintr-un anumit punct de vedere. Toți jucătorii aduși până în acest moment au șanse importante să prindă minute multe la Chindia și să ajute această echipă în a-și îndeplini obiectivul. Nu au fost aduși jucători doar la număr, pentru a completa lotul, iar acesta este un aspect important.

Formația târgovișteană are la dispoziție un lot decent, iar sub comanda lui Toni Petrea, Chindia a arătat bine. Sunt șanse mari pentru a evita direct retrogradarea. Fotbaliștii echipei dâmbovițene trebuie să trateze fiecare meci ca pe o finală, pentru că situația din clasament nu este una deloc roz în acest moment. Chindia nu a arătat rău, dar e nevoie de puncte.

 

 

Cosmin Sava