29.11.2022 00:11

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
Galerie foto

* În ultima etapă din SuperLiga, Chindia Târgoviște a remizat pe teren propriu, 1-1, cu Farul Constanța, liderul la zi din clasament.

 

Pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale a ajuns la final, iar Chindia Târgoviște este formația care va deschide seria ultimelor partide oficiale din 2022. Astăzi, de la ora 19.00, Chindia Târgoviște va întâlni Universitatea Craiova, într-o restanță, pentru că meciul ar fi trebuit să se dispute în etapa cu numărul 6, dar a fost amânată atunci, pentru că oltenii erau implicați în lupta pentru calificarea în grupele Conference League. Meciul se joacă pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploiești, și va fi transmis în direct de Orange Sport, Digi Sport și Prima Sport. Prețul unui bilet la Tribuna 0 este de 30 de lei, iar la Tribuna 1 costă 20 de lei.

Perioadă excelentă

În ultima etapă din SuperLiga, Chindia Târgoviște a remizat pe teren propriu, 1-1, cu Farul Constanța, liderul la zi din clasament. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a înregistrat un rezultat de egalitate cu Rapid București, 2-2, deși a avut un avantaj de două goluri. Prin aceste rezultate, Chindia a ajuns la 20 de puncte și ocupă locul 11 în prima ligă, în timp ce Universitatea a ajuns la cota 31 și se clasează pe locul 4.

Craiova, cea mai bună în ultimele cinci meciuri

Într-un clasament al ultimelor cinci meciuri de campionat, Universitatea Craiova ocupă primul loc. Trupa pregătită de Mirel Rădoi a înregistrat patru victorii și o remiză, în timp ce Chindia, cu trei victorii și două rezultate de egalitate, s-ar clasa pe locul 4 în această ierarhie. Ambele formații au marcat câte opt goluri în această perioadă, iar Chindia stă puțin mai bine din punct de vedere al golurilor primite, doar 3, în timp ce oltenii au încasat patru goluri. Se anunț un meci interesant!

 

 

Cosmin Sava