21.04.2021 00:08

Chindia joacă astăzi cu echipa care a trimis-o în play-out

Chindia joacă astăzi cu echipa care a trimis-o în play-out
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană a început bine play-out-ul, reușind să câștige de o manieră clară jocul cu AFC Hermannstadt, 2-0, grație reușitelor superbe semnate de Denis Dumitrașcu și Daniel Florea ❚ Chindia a reușit să învingă în acest sezon nume importante ale fotbalului românesc, însă când a înfruntat- o pe FC Argeș, echipa lui Emil Săndoi nu a mai reușit prestații și rezultate la fel de bune ❚ Meciul din turul sezonului regulat s-a încheiat la egalitate, 2-2, în timp ce jocul din retur s-a încheiat cu victoria celor de la FC Argeș, 3-1 ❚ „Poate în mintea fiecărui jucător va fi o dorință și mai mare de a obține un rezultat bun, pentru că în ultimul meci disputat în compania acestei echipe am făcut niște greșeli”, a spus antrenorul Emil Săndoi

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a fost foarte aproape să se califice în play-off la finalul sezonului regulat, însă a pierdut în ultima etapă, cu FC Argeș, rezultat care a trimis-o în play-out, pentru a lupta să evite retrogradarea. Astăzi, de la ora 16.45, formația lui Emil Săndoi are șansa să se revanșeze, pentru că va evolua pe stadionul „Nicolae Dobrin”, în compania celor de la FC Argeș. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look, accesul suporterilor pe stadion fiind în continuare interzis din cauza pandemiei COVID-19.

Chindia, lider în play-out

Formația târgovișteană a început bine play-out-ul, reușind să câștige de o manieră clară jocul cu AFC Hermannstadt, 2-0, grație reușitelor superbe semnate de Denis Dumitrașcu și Daniel Florea. În urma acestui rezultat, Chindia ocupă primul loc din playout, cu 23 de puncte. De partea cealaltă, FC Argeș a remizat etapa precedentă, 0- 0 cu Poli Iași, și se clasează pe locul 3 din play-out, cu 21 de puncte. Important este faptul că primele două locuri din play-out vor juca un baraj între ele, iar câștigătoarea va disputa un nou baraj cu ultima echipă din Liga 1 clasată pe loc european, locul 3 sau 4, în funcție de câștigătoarea Cupei României.

Fără victorie în sezonul regulat

Chindia a reușit să învingă în acest sezon nume importante ale fotbalului românesc, însă când a înfruntat-o pe FC Argeș, echipa lui Emil Săndoi nu a mai reușit prestații și rezultate la fel de bune. Meciul din turul sezonului regulat s-a încheiat la egalitate, 2-2, în timp ce jocul din retur s-a încheiat cu victoria celor de la FC Argeș, 3-1, în ciuda faptului că Chindia a condus la pauză. Meciul se anunță unul interesant, mai ales că cele două formații ocupă locuri fruntașe în play-out și, cu siguranță, obiectivul acestora este să rămână cât mai departe de zona periculoasă a clasamentului. Săndoi își dorește victoria Emil Săndoi își dorește ca echipa lui să câștige jocul cu FC Argeș, pentru a răzbuna rezultatul din ultima etapă a sezonului regulat. „Poate în mintea fiecărui jucător va fi o dorință și mai mare de a obține un rezultat bun, pentru că în ultimul meci disputat în compania acestei echipe, am făcut niște greșeli, dar trebuie să fim preocupați să nu mai facem greșelile din acel meci”, a spus antrenorul Chindiei.