23.08.2021 00:15

Chindia, egalată în prelungiri

Chindia, egalată în prelungiri
Galerie foto

❚ În urma acestui rezultat, formația târgovișteană a ajuns la 6 puncte și se menține la jumătatea clasamentului, în timp ce pentru echipa din Clinceni acesta a fost primul punct al sezonului ❚ Cascini a deschis rapid scorul, după o pasă a lui Omoh, dar Chindia a reușit să egaleze prin Popadiuc, care a punctat cu un șut puternic ❚ Târgoviștenii au reușit să treacă rapid în avantaj, grație reușitei lui Daniel Florea, cel care a punctat cu un șut superb din interiorul careului ❚ Eforturile celor de la Academica Clinceni au fost răsplătite în prelungirile partidei, când Cascini a reușit „dubla” cu un șut puternic din interiorul careului

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a jucat vineri, la Buzău, cu Academica Clinceni, într-o partidă programată în cadrul etapei cu numărul 6 a acestui sezon de Liga 1. Meciul a fost unul interesant, cu multe faze de poartă, iar evoluția scorului a fost spectaculoasă, cele două formații remizând în final. În urma acestui rezultat, formația târgovișteană a ajuns la 6 puncte și se menține la jumătatea clasamentului, în timp ce pentru echipa din Clinceni acesta a fost primul punct al sezonului, iar Academica rămâne pe ultimul loc.

Popadiuc a egalat pentru Chindia

Startul jocului a aparținut oaspeților, însă Cascini nu a prins cadrul porții cu o lovitură de cap (6). Cascini a reușit să marcheze câteva minute mai târziu, după o pasă a lui Omoh (9), dar Chindia a oferit replica imediat, însă șutul lui Florea a trecut puțin peste (12). Formația târgovi șteană a reușit să egaleze până la urmă, prin Popadiuc, care a punctat cu un șut puternic (18). Academica a mai avut două ocazii în finalul primei reprize, însă Omoh a șutat peste poartă (37), acolo unde a ajuns și mingea expediată de Longher (42).

Cascini a dat lovitura în prelungiri

Partea secundă a avut un scenariu diferit, pentru că formația târgovișteană a început mai bine al doilea act. Chindia a reușit să treacă rapid în avantaj, grație reușitei lui Daniel Florea, cel care a punctat cu un șut superb din interiorul careului (57). Academica a încercat să egaleze rapid, dar șutul lui Ventura din afara careului a fost reținut de Căbuz (61). Echipa din Clinceni a rămas în atac, însă portarul Chindiei a intervenit bine la șutul lui Omoh (82). Eforturile celor de la Academica Clinceni au fost răsplătite în prelungirile partidei, când Cascini a reușit „dubla” cu un șut puternic din interiorul careului (90+3), stabilind astfel scorul final, 2-2.

Caseta tehnică

Stadion: Gloria - Buzău. Au marcat: Popadiuc (18), Florea (57) / Cascini (9,90+3). Cartonașe galbene: Florea (26), Baxevanos (42), Cantave (89), Dulca (90+6) / Bilali(79), Ventura (88). Au arbitrat: Istvan Kovacs, Ovidiu Artene și Marius Badea. Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Baxevanos, Dinu – Popa (90+2 Cherchez), Iacob, Dulca, Popadiuc (77 Neguț) – Matiș (46 Șerban), Florea (82 Cantave). Antrenor: Emil Săndoi. Academica Clinceni: Păun – Achim, Jur tic, Patriche, Pârvulescu (80 Dumitrache) – Cascini, Ventura – Longher (62 Cioiu), William (62 Kazlauskas), Omoh – Vellios (28 Gavra). Antrenor: Ilie Poenaru.