21.06.2021 00:08

Chindia a avut un parcurs bun în Cupa României

Chindia a avut un parcurs bun în Cupa României
Galerie foto

❚ În turul doi, s-au întâlnit cele două formații dâmbovițene de nivelul Ligii a 3-a, FC Puciosa și Flacăra Moreni. S-a impus echipa gazdă, cu scorul de 2-1 ❚ În următoarea fază a competiției, echipa lui Nicu Croitoru a jucat pe teren propriu cu Steagu Roșu Brașov, dar a fost învinsă cu 3-5 după loviturile de departajare, părăsind astfel competiția KO ❚ Chindia Târgoviște a intrat în competiție o dată cu faza 16- imilor, fază a competiției în care a reușit să treacă de AFC Hermannstadt, cu scorul de 5-3 în urma loviturilor de departajare ❚ În optimi, formația pregătită de Emil Săndoi a avut parte un adversar mai ușor, din liga secundă, Farul Constanța, reușind să se impună cu 3-0 în deplasare ❚ În sferturile de finală, Chindia a avut parte de un adversar foarte dificil, CS U Craiova și s-a văzut învinsă la limită, cu scorul de 0-1. Oltenii și-au continuat drumul în competiția KO, pe care au și câștigat-o

 

COSMIN SAVA


Fotbalul dâmbovițean a avut în stagiunea precedentă trei echipe care au activat în eșaloane naționale. FC Pucioasa și Flacăra Moreni au evoluat în Liga a 3-a, acolo unde s-au mișcat destul de bine, fiind departe de locurile retrogradabile, în timp ce Chindia Târgoviște a fost surpriza plăcută la nivelul primei ligi, reușind să termine pe locul 7 sezonul recent încheiat. Cele trei formații au evoluat și în Cupa României, acolo unde formația târgovișteană a avut cel mai bun parcurs, așa cum era de așteptat, ținând cont de diferența dintre eșaloane, dar și de valoarea lotului Chindiei, comparativ cu celelalte formații dâmbovițene.

Flacăra, cel mai slab parcurs

FC Pucioasa ar fi trebuit să intre prima în competiție, dar meciul cu Gloria Cornești din primul tur nu s-a disputat, iar echipa lui Nicu Croitoru s-a calificat mai departe, cu scorul de 3-0 la „masa verde”. În turul doi, la Pucioasa, s-au întâlnit cele două formații dâmbovițene de nivelul Ligii a 3-a, iar Flacăra a abordat această partidă cu o echipă de start formată din jucători care au evoluat mai puțin. FC Pucioasa a reușit să se impună cu 2-1 și a obținut calificarea în turul trei, iar morenarii s-au văzut eliminați din Cupa României după un singur meci. În următoarea fază a competiției, echipa lui Nicu Croitoru a jucat pe teren propriu cu Steagu Roșu Brașov, dar a fost învinsă cu 3-5 după loviturile de departajare, părăsind astfel competiția KO.

Chindia a ajuns până în sferturi

Chindia Târgoviște a intrat în competiție o dată cu faza 16-imilor, fază a competiției în care a reușit să treacă de AFC Hermannstadt, cu scorul de 5-3, în urma loviturilor de departajare. În optimi, formația pregătită de Emil Săndoi a avut parte un adversar mai ușor, din liga secundă, Farul Constanța, reușind să se impună cu 3-0 în deplasare, obținând astfel calificarea în sferturile de finală. În această fază a Cupei României, Chindia Târgoviște a avut parte de un adversar foarte dificil, CS U Craiova și s-a văzut învinsă la limită, cu scorul de 0-1. Echipa din Craiova și-a continuat drumul în competiția KO, pe care a și câștigat-o, după ce s-a impus în ultimul act în fața Astrei, cu scorul de 3-2.