24.05.2022 00:15

Cel puțin un caz pozitiv COVID-19 în fiecare zi!

Cel puțin un caz pozitiv COVID-19 în fiecare zi!
Galerie foto

*„Probabil că Centrul de Testare de la SJUT va rămâne deschis și după închiderea Centrului de Vaccinare, acesta fiind mai mult al spitalului’’

 

Nu trece o zi fără un caz nou de Covid - 19 depistat la Centrul de Testare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, care are șanse mari să funcționeze în continuare și după desființarea Centrului de Vaccinare de vizavi! Oamenii continuă să se prezinte la Centrul de Testare care se află în subordinea Spitalului Județean, unde surprizele nu întârzâie să apară. Dr. Margareta Zebreniuc, coordonarea celor două centre, de vaccinare și testare, de la SJUT consideră că sistemul sanitar din țara noastră are în momentul de față capacitatea de răspuns necesară în cazul în care se va pune problema unei vaccinări în masă.    

„Avem în fiecare zi cel puțin un caz pozitiv... depistat la Centrul de Testare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT). În continuare testăm... Probabil că Centrul de Testare de la SJUT va rămâne deschis și după închiderea Centrului de Vaccinare, acesta fiind mai mult al spitalului.. Eu cred că trebuie să fim tot timpul în alertă, pentru că odată vine un val... Sistemul sanitar are capacitate de răspuns rapid acum, nu se mai pune problema să fie luat prin surprindere dacă centrul nostru se închide și se pune problema unei vaccinări în masă”, a declarat dr. Margareta Zebreniuc, coordonatoarea Centrelor de Vaccinare și Testare de la SJUT.

 

 

Violeta Stanciu