19.11.2021 00:19

Caravana „Dâmbovița Curată” continuă

Caravana „Dâmbovița Curată” continuă
Galerie foto

*Până pe 14 noiembrie au fost distribuite 23.599 de pubele în 14 comune din județul Dâmbovița. Acțiunea a fost realizată prin intermediul Supercom SA

*În acest sfârșit de săptămână vor fi aduse pubele pentru deșeuri selective și în alte localități

 

Colectarea selectivă a deșeurilor este un pas înainte important pentru societate, iar Consiliul Județean Dâmbovița alături de Supercom SA răspândesc această acțiune în mai multe zone ale județului, prin caravana ,,Dâmbovița Curată”. Până pe 14 noiembrie au fost distribuite 23.599 de pubele în 14 comune din județul Dâmbovița. Acțiunea a fost realizată prin intermediul Supercom SA.

În acest sfârșit de săptămână vor fi aduse pubele pentru deșeuri selective și în alte localități. Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, Cojasca și Comișani vor primi în aceste zile 4.194 de pubele noi. Miercuri au fost aduse la Cobia 1.301 pubele. La acest moment au participat președintele CJD, Corneliu Ștefan, administratorul public al județului, Cristian Avanu, deputatul Carmen Holban și primarul localității, Marin Manda.

Președintele CJD a mai anunțat că până la finalul acestui an vor fi distribuite 160.000 de pubele și 5.241 de containere pentru că începând cu 1 ianuarie 2022, deșeurile vor fi colectate selectiv, pe cel puțin două fracții, umedă și uscată, în urma înțelegerii contractuale dintre CJD și Supercom SA.

 

 

Ștefan Khalil