17.05.2022 00:18

Căi de acces și parcări asfaltate la Centrul de Sănătate!

Căi de acces și parcări asfaltate la Centrul de Sănătate!
Galerie foto

*Imaginea Centrului este complet schimbată, iar voineștenii se pot convinge singuri de acest lucru... printr-o simplă vizită la medic!

 

Căile de acces și parcările din incinta Centrului de Sănătate de la Voinești au fost asfaltate în timp record! Primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț susține că acest lucru a fost posibil datorită președintelui CJD, Corneliu Ștefan care a promis sprijin pentru realizarea investiției în urmă cu puțin timp.  Dacă la momentul redeschiderii  secției de boli interne, drumurile de acces și parcările  erau de pământ sau pe alocuri ușor pietruite, acum imaginea este complet schimbată, iar voineștenii se pot convinge singuri de acest lucru… printr-o simplă vizită la medic! 

„În data de 15 martie 2022, în prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița și a presei din județ, se redeschidea secția de boli interne în Centrul de Sănătate Voinești.  Atunci, împreună am promis că în perioada imediat următoare vom asfalta parcările și căile de acces pentru întreg spitalul. Pe data de 13 mai 2022 lucrările au fost finalizate. Mulțumim domnule președinte Corneliu Ștefan pentru sprijinul acordat”, a  transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț pe pagina sa de socializare.

 

 

Violeta Stanciu