14.01.2022 00:17

Bugetul pentru comune, orașe și municipii din Dâmbovița a fost aprobat

Bugetul pentru comune, orașe și municipii din Dâmbovița a fost aprobat
Galerie foto

*Bugetul pentru localitățile din județul Dâmbovița a fost aprobat în unanimitate de voturi *Ședința s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă, lipsită de contre tăioase

 

Ședință ordinară la CJD Dâmbovița, desfășurată în liniște și pace, fără controverse la aprobarea bugetului pentru UAT-urile județului. În ședința din prima lună a acestui an, a fost aprobat în plenul Consiliului Județean bugetul care prevede repartizarea sumelor alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru eliberarea sumei de 32.994 mii lei a bugetelor locale ale comunelor, orașelor și municipiilor și a sumelor defalcate din taxa pentru echilibrarea bugetelor unităților administrativ teritoriale de la nivelul județului Dâmbovița.

La acest proiect de hotărâre, nici un ales local nu a avut nelămuriri sau completări, lucrurile părând să fie limpezi pentru toată lumea. Astfel, bugetul pentru localitățile din județul Dâmbovița a fost aprobat în unanimitate de voturi. Ședința s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă, lipsită de contrele tăioase dintre consilierii Pro România și conducerea CJD. Din contră, la finalul întrunirii, președintele Corneliu Ștefan le-a mulțumit tuturor aleșilor județeni pentru că au înțeles importanța proiectului de hotărâre, care privea alocarea bugetului pentru mai multe UAT-uri din județ.

 

 

 

Ștefan Khalil