10.05.2022 00:12

Atelier al tinerilor PNL

Atelier al tinerilor PNL
Galerie foto

comunicat de presă

 

Organizația TNL Târgoviște a organizat la sfârșitul săptămânii un workshop, în colaborare cu organizațiile de tineret din județ. În cadrul evenimentului, tinerii liberali au dezbătut teme politice și de administrație și au analizat propuneri de proiecte pe care le pot dezvolta la nivel local.

Seniorii liberali prezenți la eveniment au ținut prelegeri pentru generația viitoare de politicieni liberali dâmbovițeni. La eveniment a luat parte un număr mare de tineri, reprezentanți ai tuturor organizațiilor din județul Dâmbovița.

Workshop-ul face parte din seria de activități demarate de TNL Târgoviște, cu scopul de a crește gradul de implicare a tinerilor în politică și aportul acestora la dezvoltarea fiecărei comunități.

La eveniment au participat senatorul PNL și președinte al PNL Dâmbovița- Virgil Guran, președintele PNL Târgoviște- Aurelian Cotinescu, subprefectul județului Dâmbovița- Adrian Chițescu, primarul localității Dărmănești- Valentin Mihalache, președintele TNL Târgoviște-Teodora Tudor, prim vicepreședintele TNL Târgoviște- Marius Ioniță.

Printre temele dezbătute s-au numărat: nevoia și importanța implicării tinerilor în politică, oportunitățile și perspectivele generației viitoare de politicieni liberali, provocările din administrația locală.

 

Biroul de presă TNL Târgoviște