27.05.2024 00:15

Alexandru Iorga, „un primar de care orașul Găești are nevoie”

Alexandru Iorga, „un primar de care orașul Găești are nevoie”
Galerie foto

Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a fost la Găești unde a constat foarte multe nemulțumiri ale cetățenilor din oraș! Cea mai arzătoare problemă este chiar în cartierul Arsuri unde oamenii se plâng că nu au apă și canalizare deși au primit promisiuni, cu mult timp în urmă,  că situația se va rezolva.

De departe cea mai stringentă problemă a orașului, nerezolvată de zeci de ani, este cea a traficului infernal din zona centrală. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan i-a asigurat pe găeșteni că în curând va da ordinul de începere a lucrărilor la Centura Orașului Găești,  alături de noul primar al orașului, Alexandru Iorga. 

„Situația din cartierul Arsuri este încă un exemplu al incompetenței primarului de la Găești. Din 2016, locuitorii de aici au fost mințiți că vor avea apă și canalizare, iar timpul a demonstrat că promisiunile administrației orașului au fost doar vorbe în vânt. Împreună cu Alexandru Iorga, candidatul PSD la primăria Găești, am stat de vorbă cu oamenii din Arsuri, iar aceștia ne-au spus că au ajuns la capătul răbdării. Ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, cât de curând, voi da ordinul de începere a lucrărilor la Centura Orașului Găești alături de primarul Alexandru Iorga.  După alegerile din 9 iunie, cu toții vom avea în primarul Alexandru Iorga un partener de dialog deschis și onest. Un primar de care orașul Găești are nevoie!  Președinte Consiliul Județean Dâmbovița - Ștefan Corneliu; Primar Găești - Alexandru Iorga. Împreună Reușim”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

Ștefan Khalil