17.11.2021 00:20

Al cincilea val letal...

Al cincilea val letal...
Galerie foto

...al acestui, și parșiv, și perfid virus care-și schimbă, parcă, la o comandă, patogenia, iată, a sosit, la timpul anunțat - atenție extrem de mărită, la timpul anunțat! - și pe meleagurile românești. Iar românii, cei mai mulți, ca și cum cineva le-a anulat/narcotizat simțul natural de conservare, ies în stradă sub fâlfâirile Tricolorului patriei și lansează în văzduh fel de fel de strigări anti-vaccinare, cică în numele libertății și dreptului la muncă. Ceva, da, nu este în regulă: libertatea n-a luat-o, deocamdată, nimeni, dar, se pare, protestatarii – oare să nu-și dea seama, vor, zor-nevoie, și cu furie, să aibă libertatea de a se sinucide colectiv.

A-ți face vaccinul, pe cale de consecință, îți facilitează dreptul la muncă. Nu intru în mai multe și complicate explicații. Dar nu pot să nu bag de seamă că, undeva, cineva asta vrea, cu o nenorocită ardoare, vrea să reducă drastic populația celei de-a treia planete de la soare și până ce letalul target nu va fi atins, pandemia nu va fi oprită. Ăsta e cuvântul cheie: oprită. Brusc, așa cum, de altminteri, s-a declanșat acest război bacteriologic, o evidentă CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII. Nu mai există, în acest moment, nicio îndoială în această privință.

Acest război face parte – și am mai spus-o – din operațiunea planetară numită New World Order – Globalizare. Și cum cele patru valuri ale nuclearului „nou coronavirus” nu au atins targetul preconizat, the war continues. Yes! Războiul continuă! Pentru că și pe-acolo, pe pământul american al lui Uncle Sam, covidconspiratorii, cupola cabalei corporatist-multinaționalelor despre care am deconspirat câte ceva – au ieșit... ocult la atac.

Și, cu cinismul care-i caracterizează, anunță CÂND și CUM ne iau cu asalt valurile / tsunamiurile de infecții cu „noul coronavirus”, acum varianta/tulpina Epsilon. A se vedea! Pandemia a fost minuțios programată. Și scapă cine e... mai tare în anticorpi. Dar nu se știe!

 

 

George Coandă