24.09.2021 00:14

Activități preventive anticorupție

Activități preventive anticorupție
Galerie foto

*Întâlnirile cu tematică  anticorupție au vizat, deopotrivă, lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița

 

Ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au interacționat, la data de 20 septembrie 2021, cu cetățenii din municipiul Târgoviște, cărora le-au transmis informații preventive referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

Întâlnirile cu tematică  anticorupție au vizat, deopotrivă, lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I etic, M.A.I. integru”,  ce are ca scop conștientizarea personalului Ministerului Afacerilor Interne și a cetățenilor asupra consecințelor implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării unor astfel de fapte.

Cu acest prilej, au fost diseminate flyere cu tematică anticorupție.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800806806, prin e-mail la adresa: [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița