19.09.2022 00:19

A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția DN 71 pe 4 benzi

A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția DN 71 pe 4 benzi
Galerie foto

*„Proiectul, atât de așteptat de un județ întreg, este încă o reușită care se datorează eforturilor noastre, precum și bunei colaborări pe care o avem cu Ministerul Transporturilor”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că a fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a DN 71 Bâldana-Târgoviște. Vestea nu poate decât să-i bucure pe târgovișteni și dâmbovițeni care așteaptă de mulți ani materializarea acestui proiect care va duce în final  la fluidizarea traficului pe acest drum național.

 

„Proiectul, atât de așteptat de un județ întreg, este încă o reușită care se datorează eforturilor noastre, precum și bunei colaborări pe care o avem cu Ministerul Transporturilor și echipa condusă de ministrul Sorin Grindeanu. Iată că promisiunile pe care le-am făcut împreună cu Sorin Grindeanu, la sfârșitul anului trecut, devin o realitate”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu