25.01.2022 00:16

A crescut numărul infectărilor de COVID în școli

A crescut numărul infectărilor de COVID în școli
Galerie foto

*În perioada 17 – 21 ianuarie, au fost confirmați pozitivi 158 de elevi. De asemenea, tot în recent încheiata săptămână de școală, au fost depistați cu virusul Sars-CoV-2 nu mai puțin 71 de cadre didactice

 

COVID-ul face ravagii în unitățile de învățământ din județul Dâmbovița. Săptămâna trecută, șase clase au trecut în sistemul online. În perioada 17 – 21 ianuarie, au fost confirmați pozitivi 158 de elevi. De asemenea, tot în recent încheiata săptămână de școală, au fost depistați cu virusul Sars-CoV-2 nu mai puțin 71 de cadre didactice. De astăzi, 25 ianuarie 2022, toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița vor putea funcționa cu prezență fizică, prin raportare la rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit informațiilor transmise de către Inspectoratul Școlar (IȘJ) Dâmbovița, procentul paturilor de COVID ocupate la nivel județean este de 14, 96%. Singura unitate de învățământ preuniversitar, care a funcționat în ultima săptămână în sistemul online a fost Liceul – Tehnologic Nucet, cu 385 de elevi.  Situația zilnică a claselor sau grupelor unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant.

 

 

Ștefan Khalil