31.05.2023 00:13

„Trebuie să existe o competiție între stânga și dreapta”

„Trebuie să existe o competiție între stânga și dreapta”
Galerie foto

*„Adversarul nostru în Dâmbovița va fi PSD-ul, așa cum pentru ei noi vom fi adversarul principal”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran

 

Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, susține că România nu se poate dezvolta armonios atâta timp cât nu există o competiție reală între stânga și dreapta politică! Totodată acesta recunoaște că alianța PSD - PNL reprezintă  în momentul de față soluția optimă pentru țara noastră, mai ales în actuala conjunctură economică, socială și politică. De asemenea, liderul liberal este uimit de ascensiunea celor de la AUR și nu înțelege cum atâția români pot să meargă spre latura extremistă.  Concluzia trasă de Virgil Guran, la ultima conferință de presă de la PNL Dâmbovița, este că adversarul principal al liberalilor în județul Dâmbovița va fi PSD –ul și că va fi o ,,bătălie elegantă’’.

,,Din punctul meu de vedere întotdeauna va trebui să existe o competiție între stânga și dreapta. Când vom ajunge în România să avem o stângă puternică și o dreaptă puternică, să venim cu idei, ideologi și  lucruri concrete, atunci ne vom dezvolta. Atâta timp cât le amestecăm, de multe ori, dacă vedeți,  noi venim cu idei de stânga, cei de la PSD vin cu idei de dreapta, dar una peste alta în momentul de față aceasta este singura soluție. Nu am nimic cu AUR , ca formațiune, am cu anumiți oameni de la ei. Dacă ei cred că se poate conduce o țară prin scandal! A luat o amploare prea mare AUR, poate este și o greșeală de tactică a noastră, a celor de la PNL și PSD, dar nu-mi vine să cred că atâția oameni merg spre latura aceasta extremistă și că atâția români pot să creadă că se poate conduce o țară cu scandal. După părerea mea, la Dâmbovița, AUR nu va avea o mare valoare de piață, vor lua voturi doar de la oameni nemulțumiți, dar nu printr-o organizare bună, prin ceva deosebit... Adversarul nostru în Dâmbovița va fi PSD-ul, așa cum pentru ei noi vom fi adversarul principal. Va fi o bătălie elegantă pentru că, mă știți, eu nu mă leg de familiile oamenilor, de ce au făcut părinții lor acum 25 de ani. Noi vom veni cu lucruri concrete”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, în cadrul unei recente conferințe de presă.

 

 

Violeta Stanciu