17.05.2022 00:14

„României i s-a făcut o mare nedreptate”

„României i s-a făcut o mare nedreptate”
Galerie foto

Scandal la Eurovision! Votul juriului României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei, asta după ce anterior organizatorul, EBU, a decis anularea voturilor a șase țări, printre care și România. Am mers ieri printre oameni pentru a afla cum se vede din județul Dâmbovița nedreptatea făcută țării noastre.

 

*„Suntem liberi să facem ce vrem, este opinia omului cu cine vrea să voteze și trebuia să se cunoască acest lucru… Nu s-a procedat corect, este o mare greșeală care s-a făcut României, pentru că una a votat și altceva s-a anunțat”

*„Credeți că este prima dată când se întâmplă acest lucru, dar acum a ieșit la iveală, cred că s-a întâmplat și la alte ediții. Eu cred că, de-a lungul timpului, s-au făcut unele mult mai grave, pentru că au schimbat de colo - colo. Au luat din pălărie un câștigător. De la început nu a fost dreaptă organizarea acestui festival european pentru că membrii fondatori ei întotdeauna intră primii în finală, ceilalți trebuie să concureze și pe urmă tot ei împart voturile cum vor mușchii lor. Eu zic să nu mai participăm! Eu nu sunt supărat că a câștigat Ucraina, sunt supărat pentru manevra care s-a făcut, pentru că nu a fost corect”

*„Nu mi s-a părut corect ce s-a întâmplat! De la început nu am fost de acord”

*„României i s-a făcut o mare nedreptate”

*„Era de așteptat… suntem manipulați!”

*„Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat, a fost furt pe față”

*„Eu m-aș retrage de la Eurovision pentru că este o mare jignire pentru noi, românii”

*„Ni se întâmplă pentru că suntem România, dacă eram altă țară  nu se întâmpla asta”

Violeta Stanciu