17.11.2021 00:13

„Nu s-a constatat o scădere a populației școlare”

„Nu s-a constatat o scădere a populației școlare”
Galerie foto

*„Numărul total al școlarilor și preșcolarilor de la Niculești este 500”, a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare

*Până la finalizarea modernizării școlii din Ciocănari, programată pentru primăvara anului viitor, elevii își vor desfășura activitatea în Căminul Cultural de la Niculești, unde dispun de toate condițiile și tot confortul necesar

 

 

Școala cu clasele I-VIII din satul Ciocănari ce aparține de comuna Niculești se află în plin proces de reabilitare și modernizare, pe fonduri guvernamentale! Până la finalizarea investiției, programate pentru primăvara anului viitor, elevii își vor desfășura activitatea în Căminul Cultural de la Niculești unde dispun de toate condițiile și tot confortul necesar.

„O investiție în derulare la acest moment este reabilitarea Școlii cu clasele I-VIII din satul Ciocănari, pe OG 28. Aceasta este într-o fază incipientă pentru că s-a descoperit ulterior că plafonul din beton era foarte slab și a trebuit să-l dăm jos... și a mai durat. De asemenea a trebuit să relochez toată școala în Căminul Cultural... în satul de centru. Sper ca prin februarie – martie 2022 să terminăm această investiție. De asemenea pot să spun că sunt în fază avansată să-i dotez cu tablete pe elevi, pe fonduri europene, astfel încât școala online să se poată desfășura fără probleme, atunci când este nevoie și de așa ceva’’, a punctat edilul-șef de la Niculești, Dorinel Soare.

Potrivit acestuia, numărul total al școlarilor și preșcolarilor de la Niculești este 500, iar îmbucurător este faptul că, de la un an la altul, nu s-a constatat o scădere a populației școlare.

 

Violeta Stanciu