18.10.2021 00:20

„Ne-a ajuns cuțitul la os!”

„Ne-a ajuns cuțitul la os!”
Galerie foto

Iată strigătul de disperare al românilor sfidați, obijduiți, aduși în sapă de lemn de o „clasă politică” mișunând de idioți inutili și care de 32 de ani, au tâlhărit la drumul mare această țară frumoasă, bogată, dar pe care au sărăcit-o producând și un real genocid.

Sfârtecându-se între ei – a se vedea ce s-a petrecut la recentele congrese ale liberalilor și neomarxiștilor useristoplușiști – au sfârtecat însângerând-o națiunea, au guvernat-o, și încă, din păcate, o mai guvernează, purjând în văzduhul patriei vorbe de clacă, că vezi Doamne, nu mai pot ei dormi, obosindu-se până la istovire (aiurea!) întru binele și fericirea neamului românesc.

Cine să-i mai creadă!? Sperjuri, mincinoși și criminali, asta sunt! Dar n-ar recunoaște-o nici să-i pici cu jăratecul iadului pentru că, dacă ar face-o, și-ar pierde privilegiile, bunăstarea nesimțită. Știți cum se spune: poporul are întotdeauna dreptate. Înșelat, umilit, sărăcit, ba și alungat din propria țară, poporul român nu mai este dispus să rabde jugul marelui fanariotism și al unei „clase politice” vândute intereselor distrugătoare de țări și popoare ale corporatismului multinațional globalizator.

Așadar, idioțenii politice inutile, această burghezo–moșierime postcomunistă, căci, ce să ne mai dăm după corcodușul uscat, ea există, a adus, la 32 de ani de la ceea ce încă mai continuăm să definim că ar fi fost o revoluție salvatoare a națiunii române, a adus această națiune în stare de moarte clinică.

Pe net circulă de ceva timp o butadă cu un tâlc avertisment lesne de descifrat. Iat-o. „România caută președinte cu 4 clase, de profesie cizmar, pentru salvarea ȚĂRII! ĂȘTIA CU STUDII AU FĂCUT-O ZOB!”. A se lua aminte. Dacă nu, ne găsim președintele să-l importăm, fie din Ungaria, fie din Polonia, de ce nu și de la Beijing...

George Coandă