18.01.2022 00:14

„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”

„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Galerie foto

*„Din prietenie și din respect mă abțin să spun care sunt șansele noii formațiuni politice, dar privind așa în trecut este greu să faci un partid nou”

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, un apropiat al fostului premier Ludovic Orban, căruia i-a fost consilier pe probleme de Apărare și Ordine Publică, nu l-a urmat pe fostul lider al PNL... în noua construcție politică, Forța Dreptei, un partid aflat la început de drum! Guran nu vede cu ochi buni plecarea lui Orban din PNL și consideră că era mare nevoie de el în partid. Președintele PNL Dâmbovița nu a dorit să vorbească despre șansele noii formațiuni politice, Forța Dreptei, dar recunoaște că este foarte greu să faci un partid nou în ziua de azi, mai ales că acest lucru a fost experimentat și de alții, însă fără succes.  

„Este greu să faci un partid nou”

,,Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică, pe care o consideră calea cea bună de urmat. I-am spus foarte clar, pentru că sunt un om deschis care spun ceea ce gândesc. Nu consider că așa se rezolvă problema, era mare nevoie de el în interior, dar și de ceilalți colegi care au plecat, pentru că noi avem anumite probleme în interior pe care trebuie să ni le rezolvăm. Eu consider că nu era cazul și că nu erau motive de plecare, erau motive de încercat să corectăm ce nu este bine în partid. Fiecare are o șansă, din prietenie și din respect mă abțin să spun care sunt șansele noii formațiuni politice, dar privind așa în trecut este greu să faci un partid nou’’, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta Stanciu