26.01.2023 00:17

„Inelul 2 de Centură înseamnă dezvoltarea orașului”

„Inelul 2 de Centură înseamnă dezvoltarea orașului”
Galerie foto

*Edilul șef a subliniat faptul că între cele două inele de centură, foarte probabil, vor apărea și zone de dezvoltare economică

 

Autoritățile locale sunt optimiste că odată cu realizarea inelului doi de centură al municipiului Târgoviște, traficul rutier va fi fluidizat, iar orașul ar putea avea de câștigat din punct de vedere economic. Primarul Daniel Cristian Stan a vorbit recent despre beneficiile pe care le va aduce proiectul inelului doi de centură al municipiului Târgoviște.

Acesta a spus că în mod sigur va fi o gură de oxigen pentru traficul rutier, care în aceste momente are de suferit, în special la intrările în oraș la orele de vârf, dar și în zona centrală și în apropierea unităților de învățământ. De asemenea, edilul șef a mai subliniat faptul că între cele două inele de centură, foarte probabil, vor apărea și zone de dezvoltare economică. Acesta a oferit mai multe detalii despre avantajele pe care le-ar putea aduce investiția menționată.

„Inelul doi de centură al municipiului Târgoviște este o investiție gândită de domnul președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, de natură să creeze, în afara unui confort în trafic pentru târgovișteni, pentru că vor fi total feriți de traficul greu. Putem spune că centura noastră arată bine, avem pasaje frumoase, dar este o stradă internă, iar cu realizarea centurii ocolitoare, municipiul Târgoviște va fi chiar ocolit de tot ceea ce înseamnă traficul greu de tranzit, dar va genera între cele două inele de centură și niște zone foarte importante de dezvoltare economică. Este important să punem accent pe partea economică și reușim să vorbim de premise frumoase, avem certitudini, iar acest lucru este foarte important. Discutăm de extinderi ale capacităților de producție în acest moment de sute de mii de metri pătrați”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil