26.01.2022 00:17

Școala Gimnazială nr. 13 „Matei Basarab”, foarte aproape de redeschidere

Școala Gimnazială nr. 13 „Matei Basarab”, foarte aproape de redeschidere
Galerie foto

*Aceasta a fost reabilitată în întregime, valoarea totală a investiției fiind de peste 22.22 milioane lei noi, una dintre cele mai mari investiții, care a vizat vreodată o unitate de învățământ, demarată de administrația publică locală târgovișteană, pe fonduri europene *Elevii și profesorii care își desfășoară activitatea la Școala ,,Matei Basarab” vor beneficia de  o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern și de dotări didactice noi

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a anunțat că la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab” se fac ultimele retușuri, iar zilele următoare, aceasta va fi redeschisă. Proiectul reabilitării, modernizării și extinderii Școlii Gimnaziale ,,Matei Basarab” reprezintă una dintre cele mai mari investiții, care a vizat vreodată o unitate de învățământ, demarată de administrația publică locală târgovișteană, pe fonduri europene.

Aceasta a fost reabilitată în întregime, iar elevii și profesorii, care își desfășoară activitatea la Școala ,,Matei Basarab” vor beneficia de  o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, precum și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ. Valoarea totală a investiției este de 22.223.977,79 lei.

 

 

 

Ștefan Khalil