13.09.2021 00:15

20 de străduțe din satul Mărcești, asfaltate!

*De asemenea, acostamentele au fost ridicate, urmând să se lucreze la ridicarea gurilor de canal

*Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 1,2 milioane de lei, dintre care, Primăria Dobra a contribuit cu 603.550 de lei

 

Împreună cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița, administrația publică locală din Dobra a demarat un proiect pentru reabilitarea și asfaltarea a 2,3 kilometri de drum. Stadiul investiției a ajuns la un nivel ridicat. Potrivit primarului Daniel Nica, în satul Mărcești din localitatea pe care o reprezintă, au fost finalizate lucrările la cele 20 de străduțe asfaltate. De asemenea, acostamentele au fost ridicate, urmând să se lucreze la ridicarea gurilor de canal. Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 1,2 milioane de lei, dintre care, Primăria Dobra a contribuit cu 603.550 de lei. Edilul Daniel Nica a oferit mai multe detalii despre acest proiect.

„Iată că ne aflăm la aproape un an de mandat, am reușit deja să implementăm și în același timp să derulăm mai multe proiecte importante. Unul dintre cele mai importante este asfaltarea celor 2,3 kilometri de drum din comună. Este un proiect preluat de la predecesorul meu la Primăria Dobra. Acesta se realizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița. În satul Mărcești au fost asfaltate 20 de străduțe, au fost realizate acostamentele, mai e de ridicat gurile de canal, acolo unde au existat cămine de la canalizare. Valoarea acestuia se ridică la suma de 1,2 milioane lei. Am făcut și situația de lucrări, urmează să plăti cota parte a noastră către firma constructoare, de 603.550 de lei. Urmează ca utilajele să se mute în satul Dobra, pentru asfaltarea celor cinci străduțe, care fac și acestea parte din proiectul demarat cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița”, a declarat primarul de la Dobra, Daniel Nica.

Violeta Stanciu