23.06.2022 00:07

14 dâmbovițeni selecționați la Turneul Speranțelor

14 dâmbovițeni selecționați la Turneul Speranțelor
Galerie foto

* Un grad de promovabilitate ridicat, care oferă speranțe pentru viitor și dovedește calitate atât în rândul juniorilor, dar și la nivelul corpului de antrenori dâmbovițeni, cu activitate juvenilă

 

14 tineri fotbaliști dâmbovițeni au fost selecționați pentru etapa finală a Turneului Speranțelor – Juniori U11, U12, U13, programată să se desfășoare la Govora, în județul Vâlcea. Un grad de promovabilitate ridicat, care oferă speranțe pentru viitor și dovedește calitate atât în rândul juniorilor, dar și la nivelul corpului de antrenori dâmbovițeni, cu activitate juvenilă. La Juniori U11 (născuți în anul 2011), au fost convocați Adrian Pătulea, Patrick Baicu (Luceafărul Târgoviște), Fabricio Popescu (Chindia Târgoviște), Eduard Toma (Phoenix Târgoviște) și Răzvan Nisipeanu (Flacăra Moreni), antrenor coordonator fiind Cosmin Lunescu.

Să privim spre viitor

La Juniori U12 (născuți în 2010), cu Eduard Prisăcaru antrenor coordonator, s-au regăsit Mathias Raba, David Stanciu, Ovidiu Drăguț, Tudor Lupu (Kinder Târgoviște) șiDenis Piscup (Flacăra Moreni). La Juniori U13 (născuți în anul 2009), lista i-a cuprins pe Cristian Neacșu, David Constantin (Chindia Târgoviște), Sorin Cristea (Phoenix Târgoviște) și Raul Pârvu (Flacăra Moreni). Antrenor coordonator a fost Valentin Marian, iar referent federal FRF, Marius Rotaru.

 

 

C.M.