20.09.2021 00:16

134 de elevi își vor desfășura activitatea online

134 de elevi își vor desfășura activitatea online
Galerie foto

*Din rândul cadrelor didactice, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 un profesor de la ,,Colegiul Național ,,Nicolae Titulescu” din Pucioasa

 

Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean, în prima săptămână din noul an școlar 2021-2022, au fost confirmați cu virusul SARS-CoV-2 cinci elevi. Din rândul cadrelor didactice, a fost depistat pozitiv un profesor de la ,,Colegiul Național ,,Nicolae Titulescu” din Pucioasa. Astfel, cinci clase din județ își vor desfășura activitatea online. Din aceste cinci clase fac parte nu mai puțin de 134 de elevi.

Aceștia sunt de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 ”ELENA DONICI CANTACUZINO” PUCIOASA; ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”VASILE CÎRLOVA” TÂRGOVIȘTE; LICEUL TEHNOLOGIC ”CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” TÂRGOVIȘTE; ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”RADU CEL MARE” GĂEȘTI și LICEUL TEHNOLOGIC ”UDREA BĂLEANU” BĂLENI.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis ca toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița să funcționeze, în perioada 13-17 septembrie 2021, în scenariul 1 prevăzut de Ordinul ministrului educației și al ministrului sănătății, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV- 2. Cei peste 66.000 de preșcolari și elevi din județ au participat zilnic la cursuri, cu prezență fizică.

Ștefan Khalil