Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.05.2024 00:13

Autoritățile județene promit că ediția din acest an va depăși toate așteptările


A A

Zilele Județului Dâmbovița, la ediția a 3-a

Zilele Județului Dâmbovița, la ediția a 3-a

*„Aducem în prim-plan cultura dâmbovițeană și le mulțumim celor care și-au pus amprenta asupra evoluției acestui județ”

 

Pentru al treilea an consecutiv, Consiliul Județean Dâmbovița organizează Zilele Județului, eveniment care va avea loc în perioada 31 mai - 13 iunie 2024. Cu acest prilej ieri, la Muzeul de Artă din Târgoviște, a avut loc conferința de presă dedicată acestui eveniment care a fost susținută de președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de care s-au aflat vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului Dan Popa, dar și directorii instituțiilor de cultură din subordinea CJD, co-organizatoare la Zilele Județului alături de CJD, respectiv Florin Georgescu și Ovidiu Cîrstina... Pentru că edițiile anterioare au ridicat ștacheta, autoritățile județene promit că Zilele Județului Dâmbovița 2024 vor depăși toate așteptările la cea de-a 3-a ediție.

„Cu o serie de evenimente culturale, muzicale și sportive planificate, Zilele Județului Dâmbovița promit să fie o sărbătoare a comunității locale. Aducem în prim-plan cultura dâmbovițeană și le mulțumim celor care și-au pus amprenta asupra evoluției acestui județ. Importantă este și interacțiunea socială. Trebuie să cultivăm sentimentul de apartenență și solidaritate locală. Avem multe motive să fim mândri de județul nostru. Pe de altă parte, sunt mii de dâmbovițeni care merg în alte județe pentru astfel de evenimente. De ce nu ar avea aici, acasă, concerte, târguri, expoziții, concursuri? Așadar, Zilele Județului se vor desfășura între 31 mai - 13 iunie, iar în această perioadă toți vizitatorii vor avea acces gratuit la Curtea Domnească din Târgoviște. După cum veți observa în program, evenimentele care vor atrage cel mai mare număr de participanți au fost programate după data de 9 iunie, pentru a evita orice fel de discuții”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024
„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”
Întreruperi de energie electrică programate
Noapte Muzeelor 2024 în Dâmbovița
Pieri-vor românii? (II)
Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale