Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2021 00:12

În perioada 24-26 noiembrie 2021, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” organizează...


A A

Zilele Bibliotecii în Dâmbovița

Zilele Bibliotecii în Dâmbovița

*La manifestare vor participa specialiști de renume din domeniul bibliologic

 

În perioada 24-26 noiembrie 2021, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița organizează Zilele Bibliotecii, manifestare la care vor participa specialiști de renume din domeniul bibliologic: prof. univ. dr. Mircea Regneală; Dragoș Neagu, președinte ANBPR; dr. Adriana Szekely, președinte ABR.

Programul va include: -  Premiile Bibliotecii pentru anul 2021; - dezbateri științifice: - Rolul alfabetizării informaționale în epoca fake news-urilor; - BIPTDP : bibliotecarii improvizează pe timp de pandemie; - dialog profesional - Servicii pentru comunitate în biblioteci publice din județul Dâmbovița;  participă bibliotecari din bibliotecile publice din județul Dâmbovița; -  lansări de carte și revistă: - Volumul:Tratat de biblioteconomie, ediția a 2-a”; - Volumul: „Evaluarea informațiilor din mediul online: nu crede și cercetează”; - „Curier. Revistă de cultură și bibliologie”. (Nr. 2/2021 – editată de  Biblioteca Județeană Dâmbovița). - prezentări profesionale: - „ZILELE BIBLIOTECII – retrospectivă 2013-2020”; - „Biblioteca în timp”; -  expoziție de pictură: -  „Orașul meu, orașul tău” - picturi realizate de copii din grădinițele și școlile târgoviștene; - expoziții de carte: - „Noutăți bibliofile în colecțiile Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” Dâmbovița”; -  „Cărți de îndrăgit”; -  activități dedicate celor mai tineri utilizatori: -  „Cartea mea preferată”- Activitate organizată de Filiala pentru Copii; participă elevii Școlii Generale „Vasile Cârlova” din Târgoviște; - Clubul Seara de carte. Cartea propusă spre dezbatere –Memoria vegetală”, autor Umberto Eco. Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, 24 noiembrie 2021, începând cu orele 11.00, pe platforma ZOOM.

 

 

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Noi numiri în administrația eparhială
Secretarul de stat Sorin Ion explică întârzierea testelor anti-COVID-19 în școli
Școala Gimnazială nr. 13 „Matei Basarab”, foarte aproape de redeschidere
,,Un singur bilet, 16 muzee și toată istoria județului nostru’’
Conferințele administrative lunare cu tema „Misiunea Bisericii în mediul online”
Ziua Unirii la Muzeul "Casa Romanței" din Târgoviște
Mai multe balastiere în județul Dâmbovița
Eveniment educațional dedicat Unirii Principatelor
Grădinița din Sagricom, aproape de finalizare
De Ziua Unirii, expoziție la Muzeul de Istorie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale