Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.07.2019 00:18

VOX POPULI ■Față de proiectul de lege depus de USR împotriva secției de investigare a magistraților,


A A

Vocea dâmbovițenilor critică proiectul desființării SIIJ

ȘTEFAN KHALIL


Partidul Uniunea Salvați România (USR) a propus un proiect de lege prin care cere desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, proiect ce a fost depus deja în Parlament. În primăvara acestui an a mai fost depus un astfel de proiect privind desființarea secției speciale de anchetare a magistraților, dar a fost respins de Parlament în această primăvară. Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” au stat ieri de vorbă cu mai mulți cetățeni pe acest subiect, întrebându-i cum comentează intenția USR de a desființa Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, ce a fost înființată de Consiliul Superior al Magistraturii.

●Credeam că vreți să mă întrebați și pe mine de un partid serios. Cine credeți că îi ia pe ăștia în seamă? Au obținut un punctaj bun la alegerile europarlamentare că vroia lumea o schimbare, dar acum văd toți cât sunt de bătuți în cap. ●Foarte bine fac, îmi plac ideile lor, au proiecte inteligente și foarte utile pentru societate.

●Acest lucru ar fi un abuz pentru țară. De ce să desființezi Secția Magistraturii? Nu sunt sănătoși la cap! Problema este că au ei niște oameni din interior pe care vor să îi scape.Nu degeaba au dat ei proiectul acesta de lege.

●Când am strigat în’89 „România liberă!”, nu mă refeream și la hoți. Uitați cine vrea să ne conducă pe noi. Nu e de ajuns că actualul guvern a scos din pușcării atâția penali, criminali și psihopați. Nu știu unde o să ajungă țara asta. ●Foarte bine fac, dar fără secții speciale! Să mai desființeze și DNA care este tot o secție specială. Fără excepții,securiștinenorociți!

●Păi, cui îi este frică de această Secție specială de anchetare a magistraților? Mă întreb ce fel de scheleți are în dulap dl. Stelian Ion ?i colegi de-ai dânsului de nu dorm noaptea de frica Secției speciale? Cine i-a promis dlui. Stelian Ion că-i face curat în dulap dacă atacă legea cu Secția? Este atât de „acoperit” dl. Stelian Ion încât nu-i puteți da și numele de familie?

●Da, „fiecare cu ce-l doare”. Unul e cu pensiile, altul cu impozitele și ăștia cu justiția. Mai spun de PSD că sunt corupți și că se ocupă de justiție.

●Foarte bine, dar cu abuzurile din justiție cine trebuie să se ocupe? USR - Uniunea Securiștilor din România? În țara asta, abuzurile trebuie să fie tolerate dacă nu ne privesc pe noi. „Ghinion”, cum a spus șeful lor.

●Normal că se întâmplă așa. USR este partidul securității! Acesta este un proiect de lege pentru magistrați sau mai bine zis pentru procurori proveniți din milițieni, securiști, bolșevici și așa mai departe. Părerile cetățenilor sunt din nou împărțite, dar se pare că cei mai mulți dintre dâmbovițeni acuză această inițiativă a USR-ului.Totuși, reprezentanții partidului nu dau înapoi și anunță că Secția specială de anchetare a magistraților va dispărea până în anul 2020.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de cenofueve la 22.12.2020 06:40

Comprar Levitra Generico meelay cialis generic SlulpipleBub By Prednisone W Not Prescription Dallas


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente
Dâmbovițenii, îngrijorați de creșterea prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale