Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.06.2021 00:20

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a efectuat...


A A

Vizită pastorală în protoieria Găești

Vizită pastorală în protoieria Găești

Ulterior, Înaltul ierarh a săvârșit o slujbă de binecuvântare a noii fabrici Iveco Defence Vehicles de la Petrești, unde se asamblează camioane militare Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a efectuat, marți, 15 iunie 2021, o vizită pastorală în parohii ale Protoieriei Găești. Au fost vizitate parohiile: Mănăstirea Cobia, Merii, Petrești, Gherghești, Picior de Munte II, dar și Catedrala Găești. Înaltpreasfinția sa a evaluat lucrările de pictură de la Catedrala din Găești și a apreciat buna colaborare a preoților cu profesorii de Religie de la școlile din parohiile vizitate, precum și intensa lor activitate educațională, în cadrul Comitetelor de tineret parohial. Ulterior, Înaltul ierarh a săvârșit o slujbă de binecuvântare a noii fabrici Iveco Defence Vehicles de la Petrești, unde se asamblează camioane militare. Această fabrică reprezintă o valoroasă investiție, fiind cea mai importantă din Europa Centrală și de Est, ce a creat, numai în primă fază, peste o sută de locuri de muncă pe plan local. Mitropolitul Nifon a fost însoțit de Pc. Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, Vicar eparhial, precum și de Părinții Consilieri de la Centrul Eparhial: Pc. Pr. Victor Drăghicescu, Pc. Pr. Larian Vlădulescu și Pc. Pr. Ionuț Ileana.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEIComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bienala Națională de Gravură "Gabriel Popescu"
Ziua Imnului Național al României, marcată în Piața Tricolorului din Târgoviște
Vindecărea slăbănogului din Capernaum
Muzeul Fostei Școlii de Cavalerie, un proiect care va duce la dezvoltarea turismului dâmbovițean!
Doar patru note de 10 obținute la Examenul de Titularizare
Hristos și demonii de atunci și de azi
Festivalul "Peștera-Padina", sub semnul întrebării
Rata de promovare cu 4% mai mare la Definitivat
Rugăciunea și foloasele ei
Gala Performanței în Educație
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția contranaturii...

... este pe cale să sară în aer. Căci, UDMR, gând la gând și mână-n mână, cu Budapesta, nu vrea, nem, nici în ruptul capului, să-și dea acordul cu desființarea SIIJ și pe legiferarea LGBTO și a nașterilor de către bărbați. Și, uite cum, vrând-nevrând, dar logic și obiectiv, n-am nimic împotriva acestei alianțe frățești udemeristo- budapestene care dă cu tifla-n nasul ăla obraznic al dictatorilor de la Bruxelles.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale