Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.07.2022 00:12

Președintele PNL Dâmbovița, declarații tranșante


A A

Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului

Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului

Senatorul Virgil Guran, președinte al Partidului Național Liberal Dâmbovița, a transmis că nu este interesat să-l înlocuiască pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Senatului României. După ce Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului, au fost vehiculate mai multe nume care ar putea să-l înlocuiască. În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Dâmbovița, Virgil Guran a transmis că locul lui Florin Cîțu în fruntea Senatului poate fi luat de el sau Alina Gorghiu. Senatorul a spus că prioritatea sa este organizația politică pe care o conduce la Dâmbovița, având ca obiectiv pentru următoarele alegeri să obțină un rezultat bun, iar PNL Dâmbovița să fie în primele 15 partide liberale din țară.

„Eu văd în viitor președintele Senatului României pe Nicolae Ciucă. Acum, doi oameni îi pot ține locul lui Florin Cîțu…Alina Gorghiu sau eu. Vă spun de acum că eu nu vreau. De ce nu? Am multe sarcini de făcut. Am venit să fac ceva pentru județul Dâmbovița. Nu mă îmbată chestia că îi pot lua eu locul lui Florin Cîțu în fruntea Senatului. De asemenea, nu aș mai avea timp să mă ocup de Dâmbovița, de sarcinile pe care le am aici. Eu am un principiu, un om când are una-două sau mai multe sarcini de bază, nu face nimic bun. Pe mine mă interesează, și am mai zis acest lucru, să creștem noi în Dâmbovița. Dacă mă mai suportă colegii încă vreun mandat, o să vedeți că ne ridicăm în primele 10 din țară până la următoarele alegeri. Mi s-ar părea absolut normal când domnul Ciucă nu va mai fi Prim-ministru, conform protocolului, ca el să fie președintele Senatului. Președintele de partid trebuie să aibă funcția cea mai mare, doar așa intrăm într-o normalitate, altfel, apar discuții”, a declarat Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale