Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.06.2020 00:09

,,Mergem la Clinceni și să luăm punctele”


A A

Viorel Moldovan e încrezător

Viorel Moldovan e încrezător

❚ ,,Meciul cu Academica este un meci de 6 puncte, în fața unei contracandidate în lupta pentru menținerea în Liga I” ❚ ,,Fiecare joc este foarte important pentru noi, avem încă 11 bătălii de dus, sper ca la final să rămânem în Liga I” ❚ ,,Am obținut o victorie foarte importantă cu Viitorul, cu sacrificiu, caracter, am reușit să începem cu dreptul, așa cum ne-am propus”

 

C.M.

 


 

Chindia va susține astăzi, de la ora 17.00, un nou meci din play-out-ul Ligii I. Echipa târgovi șteană se deplasează în Ilfov, la Clinceni, pentru un duel important cu localnica Academica, și ea nou promovată pe prima scenă a fotbalului românesc. Se anunță un joc de care pe care, mai ales că cele două echipe au același punctaj (17). Dacă în eșaloanele inferioare s-a impus de fiecare data Chindia, la nivelul primei divizii succesele au aparținut Academicii.

,,Trebuie să avem implicare, pentru a ne îndeplini obiectivul”

Partida de la Cliceni a fost prefațată de antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, printrun mini-interviu acordat pentru pagina oficială a clubului târgoviștean. ,,Fiecare joc este foarte important pentru noi, avem încă 11 bătălii de dus, sper ca la final să rămânem în Liga I. Meciul de la Clinceni este un meci de 6 puncte, în fața unei contracandidate în lupta pentru menținerea în Liga I. Suntem deciși să mergem la Clinceni și să luăm punctele. Am obținut o victorie foarte importantă cu Viitorul, cu sacrificiu, caracter, am reușit să începem cu dreptul, așa cum ne-am propus. Trebuie să avem aceeași implicare pentru a ne îndeplini obiectivul”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 27.06.2020 18:54

Viorel Moldovan este încrezător în jucători după ce l- a bătut Poli Iași cu 2 - 0 la Ploiești. Adică intri în hora retrogradarii sigure si tu spui ca esti încrezător...Este penibil omul asta, nu are viziune, nu stie sa antreneze o echipă la un asemenea nivel. Trebuia demis demult, din turul campionatului. Eu am spus-o mereu. La nivelul la care sunt normal ca vad toate cele. Imi dau seama cand cineva face ceva bun si cand bate câmpii. El cam bate câmpii. Nu este bun. Cu el vom retrogradă sigur. 100 % retrogradare. Trebuia demis acum, în al 12 ceas, poate mai aveam o șansă în cele 8-9 meciuri...Te care si Voluntari si Dinamo. Vom ajunge lanterna roșie. Suntem si acum la 1 - 2 goluri. Vai de noi...Bate Dinamo si suntem lanterna roșie...DEMISIA ! O mai spun odată...Pleaca omule, nu vezi ca nu poti mai mult ?!


Trimis de Ionut la 27.06.2020 17:40

Da- ti mai omule demisia. Nu vezi ca nu joci nimic. Ai pierdut 2 meciuri la rând. Deja suntem retrogradati.L- ai scos pe Rednic din mocirla si ai intrat tu cu aceștia jucători pe care nu ai fost în stare să-și i pregătești psihologic. Nu ai ce mai face acum. Gata. S- a dus totul...Pleaca si du- te. Ai facut fotbalul de aici de ras...Nu te pricepi, lasa- ne...Pa !


Trimis de Anonim la 22.06.2020 18:52

Mereu ne bat desculți ăștia din comuna Clinceni. Retrogradăm sigur, suntem catastrofe...Pacat de oraș. Un stadion care a încremenit în cele 6 luni. Nu ai cu ce, cu cine...Pacat de faptul că rămân alții care sunt slabi ca valoare...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale