Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.02.2020 00:10

Liga I. Astra Giurgiu - Chindia Târgoviște 1-2 (0-0)


A A

Victorie spectaculoasă pentru Chindia

Victorie spectaculoasă pentru Chindia

❚ Cele trei puncte sunt importante pentru formația târgovișteană, care rămâne însă în zona periculoasă a clasamentului, iar acum se pregătește pentru duelul cu FC Voluntari ❚ Astra a început mai bine jocul, dar Alibec (15) și Valentin Gheorghe (17) nu au prins cadrul porții apărate de Dinu Moldovan. Chindia și-a arătat pentru prima dată colții prin Berisha ❚ Repriza secundă a fost plictisitoare, prima ocazie importantă a aparținut Chindiei, atunci când Yameogo a lovit transversala, cu un șut frumos din afara careului(74). Această fază a anunțat cele două goluri ale formației târgovi ștene ❚ Mai întâi Neguț (80) și apoi Yameogo (83) au semnat reușitele Chindiei la Giurgiu. Pe final de joc, Răduț a redus din diferență, dar golul acestuia nu a putut schimba soarta partidei (90+2)


COSMIN SAVA

 


 

Chindia a pornit cu șansa a doua în partida de pe terenul Astrei Giurgiu, iar în mare parte din meci calculele de pe hârtie au fost respectate. Totuși, elevii lui Viorel Moldovan s-au apărat destul de precis, iar atunci când au avut ocazia au lovit, reușind să învingă formația din Giurgiu pentru a doua oară în acest sezon. Cele trei puncte sunt importante pentru formația târgovișteană, care rămâne însă în zona periculoasă a clasamentului, iar acum se pregătește pentru duelul cu FC Voluntari, unul extrem de important, ținând cont de faptul că ambele echipe luptă pentru evitarea retrogradării. În tur, formația târgovi șteană s-a impus cu 1-0.

Meci decis în trei minute

Astra a început mai bine jocul, dar Alibec (15) și Valentin Gheorghe (17) nu au prins cadrul porții apărate de Dinu Moldovan. Chindia și-a arătat pentru prima dată colții prin Berisha, care a șutat frumos din marginea careului, dar Lazar a respins în corner (35). Ultima ocazie din prima repriză a aparținut formației gazdă, Begue a șutat bine, dar Moldovan a reținut cu siguranță (43). Repriza secundă a fost plictisitoare în mare parte. Prima ocazie importantă a aparținut Chindiei, atunci când Yameogo a lovit transversala, cu un șut frumos din afara careului (74). Această fază a anunțat cele două goluri ale formației târgoviștene, mai întâi Neguț (80) și apoi Yameogo (83) au semnat reușitele Chindiei la Giurgiu. Pe final de joc, Răduț a redus din diferență, dar golul acestuia nu a putut schimba soarta partidei (90+2).

Astra Giurgiu - Chindia Târgoviște 1-2 (0-0)

Stadion: „Marin Anastasovici” Giurgiu. Au marcat: Răduț (90+2) / Neguț(80), Yameogo (83). Au arbitrat: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) - Imre-Laszlo Bucși (Sfântu Gheorghe) și Stelian Slabu (Brașov). Observator FRF: Laszlo Sajtos (Sibiu). Cartonașe galbene: Răduț (85), Trușescu (89) / Rață (25), Ioniță (57). Astra: Lazar – Enache (88 David Bruno), Dandea, Tamaș, Trușescu - Răduț, Simion (63 Fatai), Crepulja, V. Gheorghe (63 D. Gheorghe) - Begue, Alibec. Antrenor: Bogdan Andone. Chindia: Moldovan - Martac, Benga, Diallo, Ioniță(66 Negrea) – Piftor(46 Neguț), Rață, Bic, Yameogo – Ivancic(74 Dangubic), Berisha. Antrenor: Viorel Moldovan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale