Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.11.2023 00:09

La Liga a 4-a


A A

Urban Titu, lider la finalul turului

Urban Titu, lider la finalul turului

* Podiumul este completat de Roberto Ziduri și Recolta Gura Șuții, însă nici FC Potlogi nu e departe

 

La Liga a 4-a am consemnat o etapă cu gazdele pe plus, victorioase prin Ocnița, Titu, Moroeni, Burduca și Ziduri. Potlogi și Gura Șuții câștigă în deplasare, în timp ce Șuța Seacă obține un punct la Braniștea. Podiumul rămâne intact, cu Urban Titu, Roberto Ziduri și Recolta Gura Șuții despărțite de câte 3 puncte. Potlogi nu renunță la locurile fruntașe, de care se depărtează Voinești. Șuța Seacă, Urzicenca, Braniștea, Fieni și Burduca ocupă poziții de siguranță. Ocnița avansează două locuri, depășind Răzvad și Brezoaele. Moroeni urcă o poziție, peste Tătărani. Unirea Bucșani se rupe și mai mult de plutonul care luptă pentru supraviețuire.

Rezultatele etapei: AFC Brezoaele – FC Potlogi 1-5, Libertatea Urziceanca – Recolta Gura Șuții 1-2, Viitorul Ocnița – Voința Tătărani 5-2, Urban Titu – Viitorul Voinești 3-1, Bradul Moroeni – Unirea Bucșani 6-3, Săgeata Braniștea – Flacăra Șuța Seacă 2-2, ACS Burduca – Străjerii Răzvad 2-1, Roberto Ziduri – CSM Fieni 5-3. Etapa viitoare: Potlogi – Fieni, Ziduri – Răzvad, Burduca – Șuța Seacă, Braniștea – Bucșani, Moroeni – Voinești, Titu – Tătărani, Ocnița – Gura Șuții, Urziceanca – Brezoaele.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ivan Pesic, ultimul transfer al Chindiei
Se reia și fotbalul județean
Elena Constantin, dublă medaliată cu bronz
Înotătorii dâmbovițeni, multipli medaliați la Cupa Rotary Contratimp
Meciuri cu multe goluri pentru echipele dâmbovițene
CSM Târgoviște a câștigat Cupa României
Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Record de participare la Cupa Rotary Contratimp
Sorana Cîrstea, eliminată în semifinale la Dubai
Andrei Flaider e șeful ultimei promoții de arbitri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale