Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.06.2022 00:09

Munca le-a fost răsplătită


A A

Urban Titu are cei mai buni juniori din județ

Urban Titu are cei mai buni juniori din județ

* Băieții lui Vasile Ghioacă au luptat frumos pe tot parcursul acestui sezon, iar fluierul final al partidei cu Străjerii a declanșat o bucurie uriașă

 

Campionatul Județean U19 și-a stabilit câștigătoarea în urma finalei dintre Urban Titu și Străjerii Târgoviște. Cei din urmă au deschis scorul, însă formația din Titu a reușit să revină, a marcat de trei ori și a pus mâna pe titlul dâmbovițean, rezultat care dovedește faptul că Urban are cei mai buni juniori din județ la această categorie de vârstă. Elevii lui Vasile Ghioacă au luptat frumos pe tot parcursul acestui sezon, iar fluierul final al partidei cu Străjerii a declanșat o bucurie uriașă în rândul fotbaliștilor de la Urban Titu.

Turchină:„Dedic trofeul mamei mele, care nu mai este”

Mihai Turchină a fost extrem de emoționat după finala cu Străjerii și a dedicat trofeul mamei sale, care a decedat. „Ne-am dorit mult acest titlu. Toți părinții care ne-au susținut și toți colegii l-au vrut. Nu ne-am lăsat bătuți de un gol, am turat motoarele. Încercăm să dăm tot ce putem. Nu am cuvinte, simt fericire și mă bucur pentru acest trofeu. Este rezultatul muncii, pasiunii și tuturor secretelor din spatele jocului. Dedic acest trofeu în primul rând mamei mele, care nu mai este, și familiei”, a spus căpitanul echipei din Titu.

Ștefan: „Sper să fac pasul mai departe”

Bucuros a fost și Alin Ștefan, fotbalist care își propune să facă pasul în fotbalul mare. „Simt mult entuziasm, am muncit mult pentru acest lucru. O echipă formată de doi ani, colegi foarte buni, ne-am mobilizat bine și am reușit să întoarcem rezultatul. Am crezut în noi. Și în tur am fost conduși și i-am egalat în zece oameni, am fost aproape să batem. Sper să fac pasul mai departe. Dedic trofeul familiei mele, colegilor, celor care au crezut în mine”.

Cristea: „Dorința a făcut diferența”

Claudiu Cristea a declarat că la Urban Titu s-a format o familie frumoasă, iar titlul nu a venit întâmplător, fiind rezultatul muncii depuse în sezonul recent încheiat.

„Sunt foarte mândru. Țin să mulțumesc conducerii, staff-ului și oamenilor care ne sunt alături. Eram puși sub presiune la pauză, dar ne-am descurcat, am dovedit că suntem o familie, nu doar o echipă. Cred că dorința și setea de victorie au făcut diferența. La Titu sunt mulți spectatori, ne susțin părinții și oamenii din oraș. Dedic familiei, staff-ului și echipei acest rezultat”.

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale