Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.11.2021 00:19

Primarul Daniel Cristian Stan asigură:


A A

Unitățile de învățământ din Târgoviște au autorizație de incendiu

Unitățile de învățământ din Târgoviște au autorizație de incendiu

*„Numai în ultimii trei ani au fost obținute 20 de autorizații pentru securitate la incendiu, ultima obținută a fost la Școala Gimnazială «Mihai Viteazul», pentru că acolo s-a și implementat acel proiect cu finanțare europeană”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

 

Încă o bilă albă pentru infrastructura educațională târgovișteană! Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de ceilalți membrii din conducerea Primăriei, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Creșa nr. 16, că municipiul Târgoviște are obținute autorizații pentru securitatea la incendiu pentru toate unitățile de învățământ care necesită acest lucru.

„În ultimii trei ani au fost obținute 20 de autorizații pentru securitate la incendiu”

„Ne aflăm la o instituție de învățământ ante-preșcolar, Creșa nr. 16 din municipiul Târgoviște. Prezența noastră la o unitate de învățământ nu este întâmplătoare în contextul în care municipiul Târgoviște înregistrează o performanță deosebită pe o anumită componentă a infrastructurii educaționale. Municipiul Târgoviște, în acest moment are toate unitățile de învățământ, care necesită acest lucru, autorizate la incendiu. Este numai al doilea municipiu reședință de județ din România.

În aceeași situație se află și Bistrița, care se poate mândri cu această performanță. Numai în ultimii trei ani au fost obținute 20 de autorizații pentru securitate la incendiu, ultima obținută a fost la Școala Gimnazială «Mihai Viteazul», pentru că acolo s-a și implementat acel proiect cu finanțare europeană. Ca surse de finanțare, aș preciza faptul că autorizațiile pentru securitatea la incendiu au fost obținute fie ca parte componentă a proiectelor ample de modernizare și reabilitare, care au vizat instituțiile de învățământ, fie ca proiecte separate, care au vizat tocmai obținerea acestor autorizații.

Vreau să mai precizez un fapt, cred că în luna martie a acestui an a avut loc un incendiu la Colegiul Național «Ion Ghica» din Târgoviște. Datorită faptului că sistemul de avertizare a funcționat ireproșabil, incendiul a putut să fie stins foarte-foarte repede, fără pagube materiale însemnate și fără nicio problemă pe ceea ce înseamnă pierderea de vieți omenești. Ca și componentă care vizează aceste investiții, ele nu sunt simple deloc, de aceea și cuantumul destul de mare al investițiilor, discutăm de senzori de fum, de senzori de căldură, de uși rezistente la foc, de ferestre rezistente la foc, de pereți rezistenți la foc, sirene interioare, sirene exterioare, discutăm hidrant și adevărate sisteme de pompare în zonele care există presiune suficientă în rețea.

Discutăm despre o centrală care de securitate la incendiu care coordonează un sistem de securitate la incendiu, la nivelul unei clădiri aparținând unei unități de învățământ, toate acestea în cadrul unor investiții complexe”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Noi numiri în administrația eparhială
Secretarul de stat Sorin Ion explică întârzierea testelor anti-COVID-19 în școli
Școala Gimnazială nr. 13 „Matei Basarab”, foarte aproape de redeschidere
,,Un singur bilet, 16 muzee și toată istoria județului nostru’’
Conferințele administrative lunare cu tema „Misiunea Bisericii în mediul online”
Ziua Unirii la Muzeul "Casa Romanței" din Târgoviște
Mai multe balastiere în județul Dâmbovița
Eveniment educațional dedicat Unirii Principatelor
Grădinița din Sagricom, aproape de finalizare
De Ziua Unirii, expoziție la Muzeul de Istorie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale