Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.10.2021 00:07

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Un nou sezon dificil la baschet

Un nou sezon dificil la baschet

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a început seria meciurilor oficiale din noua stagiune, atât în Cupa României, cât și în Liga Națională de Baschet Feminin. Cătălin Tănase a ales să continue pe banca tehnică a formației târgoviștene și în acest sezon, în ciuda faptului că situația nu este una roz, iar CSM nu poate să își propună nici de această dată obiective îndrăznețe. Începutul este unul decent, s-a obținut o calificare mai departe în cupă, iar în campionat echipa târgovișteană a reușit să obțină o victorie în ultima etapă.

Lotul este unul care respectă linia din ultimii ani, fiind format în mare parte din jucătoare tinere, care nu sunt obișnuite cu ritmul de joc din primul eșalon național. Suporterii târgovișteni rămân apropiați de echipa de baschet feminin, au transmis mesaje de încurajare prin intermediul paginii oficiale de Facebook, dar rămâne în continuare regretul că CSM Târgoviște nu mai poate ataca titlul de campioană națională. Formația pregătită de Cătălin Tănase este un nume important în baschetul feminin românesc, doar că din cauza problemelor apărute în mandatul fostei conduceri, CSM-ul nu poate concura de la egal la egal cu celelalte echipe din campionat.

Singurul aspect pozitiv este reprezentat de faptul că la Târgoviște au apărut mereu jucătoare tinere, de calitate, care au potențial, iar asta se datorează faptului că la nivel juvenil se lucrează bine. Dacă nu ar fi existat un bazin important de talente, situația echipei de senioare ar fi fost și mai complicată. S-a tot vorbit în ultimii ani despre problemele din cadrul etapei de baschet feminin, iar până în acest moment nu s-a găsit o soluție care să deblocheze în totalitate situația.

Din fericire, echipa pregătită de Cătălin Tănase poate evolua în ambele competiții interne în această stagiune, spre deosebire de sezonul precedent. Suporterii echipei de baschet feminin cunosc foarte bine problemele din trecut și încă au speranța că lucrurile se vor rezolva la un moment dat, pentru ca CSM Târgoviște să poată avea strălucirea de altădată. Mâine, echipa târgovișteană joacă pe teren propriu cu CSM Satu Mare, iar partida se anunță cu adevărat dificilă, dar cred că jucătoarele pregătite de Cătălin Tănase vor da totul pe teren, pentru a obține un rezultat bun. Mult succes!

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale